Δ. Μοσχάτου-Ταύρου: Αίτημα για άμεση σύγκλιση ΔΣ της ΠΕΔΑ για τον ΕΟΠΥΥ

Επιστολή έστειλε ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, στον Πρόεδρο της ΠΕΔΑ, Νίκο Σαράντη και Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων-Καματερού, ζητώντας να συγκλιθεί άμεσα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔΑ, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για την καλύτερη λειτουργία των δημόσιων δομών πρωτοβάθμιας περίθαλψης σε κάθε Δήμο.

Συγκεκριμένα, το κείμενο της επιστολής, έχει ως εξής:

“Αγαπητέ Πρόεδρε,

Όπως γνωρίζετε, αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε διαβούλευση το “Σχέδιο Δράσης Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας”.

Επειδή βρισκόμαστε σε περίοδο πρωτοφανούς ανθρωπιστικής κρίσης με αποτελέσματα ιδιαίτερα οδυνηρά για την κοινωνία μας και τους πολίτες και επειδή η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ είναι και πρέπει να παραμένει αγαθό αδιαμφισβήτητο, είναι αναγκαίο οι δομές της να λειτουργούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους πολίτες των Δήμων μας. Γι αυτό το λόγο, σας καλώ να συγκαλέσετε άμεσα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔΑ, ώστε να λάβει αποφάσεις για την καλύτερη λειτουργία των δημόσιων δομών πρωτοβάθμιας περίθαλψης σε κάθε Δήμο.

Ειδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί τον πλησιέστερο θεσμό κοντά στον πολίτη. Γι αυτό το λόγο πρέπει να συνδράμει με κάθε τρόπο στην ορθή λειτουργία των δημόσιων δομών, ιδιαίτερα όταν αυτές αφορούν την υγεία των πολιτών μας.”

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΟΠΥΥ, ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ- ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ, ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ, ΠΕΔΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!