Δ. Αγ. Αναργύρων- Καματερού: Δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία σε ανασφάλιστες γυναίκες - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
6
Δεκέμβριος
Back

Δ. Αγ. Αναργύρων- Καματερού: Δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία σε ανασφάλιστες γυναίκες

Η Κοινωνική Υπηρεσία και το  Γραφείο Προαγωγής Υγείας  του Δήμου Αγίων Αναργύρων -Καματερού, σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγή Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) και το Σύλλογο Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι», υλοποιούν πρόγραμμα δωρεάν ψηφιακής μαστογραφίας.

Ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος αφορά άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες ηλικίας 40- 69 ετών. Το πρόγραμμα δεν απευθύνεται σε γυναίκες που πάσχουν ήδη από καρκίνο του μαστού.Η ψηφιακή μαστογραφία θα πραγματοποιηθεί στον ειδικό ψηφιακό μαστογράφο του παραρτήματος του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι».

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου προγράμματος  έχουν μέχρι σήμερα εξεταστεί 62 γυναίκες, κάτοικοι του Δήμου Αγίων Αναργύρων -Καματερού,σε τρεις διαφορετικές περιόδους. Η μεταφορά των γυναικών πραγματοποιήθηκε με λεωφορείο του Δήμου μας με τη συνοδεία έμπειρου νοσηλευτικού προσωπικού της Κοινωνικής Υπηρεσίας.

Η επόμενη προγραμματισμένη εξέταση θα διεξαχθεί στις 11 Οκτωβρίου 2013. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Προαγωγής Υγείας της Κοινωνικής Υπηρεσίας στα τηλέφωνα 2132039921 (κ. Κεντεποζίδου Νατάσα) και 2132039925 (κ. Καμαρινοπούλου Ελένη).

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!