Δ. Ηρακλείου Κρήτης: 12 υπάλληλοι βλέπουν το δρόμο προς την έξοδο

Εκδικάστηκε η αίτηση των 12 εργαζομένων στην υπηρεσία καθαριότητας που υπηρετούσαν ως προσληφθέντες από τους προσωρινούς πίνακες του ΑΣΕΠ και που μετά την ανάρτηση των οριστικών πινάκων η παραμονή τους στην υπηρεσία είναι στον αέρα.

Οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων διεκδικώντας προσωρινή διαταγή. Ωστόσο η προσωρινή διαταγή δε δόθηκε και έτσι οι 12 υπάλληλοι βλέπουν το δρόμο προς την έξοδο. Οι εργαζόμενοι δεν έλαβαν αιτιολόγηση για την απόφαση του δικαστηρίου ενώ η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων θα πραγματοποιηθεί στις 22 Σεπτέμβρη.

Οι 12 υπάλληλοι παρέμεναν μέχρι σήμερα στη μάντρα καθώς την εργασιακή τους σχέση είχε συμπαρασύρει το καθεστώς παράτασης των συμβάσεων που είχε δρομολογηθεί για τους συμβασιούχους ωστόσο μετά την απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου που ζητούσε την άμεση διακοπή των συμβάσεων. Πηγή: cretalive.gr

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!