Δ. Φυλής: Συγκινητική η συμμετοχή στην Αιμοδοσία της Κοινωνικής Υπηρεσίας

Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε κάθε πρωτοβουλία που αφορά στη στήριξη των συνανθρώπων μας έχει ξεχωριστή αξία. Πολύ περισσότερο στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας.

Γι’ αυτό και η Αιμοδοσία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής που οργανώθηκε την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου με όλα τα μέτρα προστασίας εν καιρώ πανδημίας όπως και η συγκινητική συμμετοχή των συμπολιτών μας, αποτελούν εξαιρετικές ενέργειες, ανθρωπιάς.

Κοντά στους Αιμοδότες του γιατρούς αλλά και το νοσηλευτικό δυναμικό του Θριάσιου Νοσοκομείου που αποτελεί τον στυλοβάτη αυτής της προσπάθειας, βρέθηκε ο αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος ο οποίος κι απηύθυνε τις θερμές ευχαριστίες του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και τις δικές του.

“Αυτή την περίοδο με τις αυξημένες ανάγκες η διοργάνωση της Αιμοδοσίας είναι αναγκαία όσο ποτέ” τονίζει ο Γιώργος Αντωνόπουλος επισημαίνοντας πως η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής θα εξακολουθήσει να βρίσκεται κοντά στους συμπολίτες μας και που  χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας, στηρίζοντας τους με όλες της,  τις δυνάμεις.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ, ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]