Δ. Φυλής: 1391 άτομα εφοδίασε με  τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο 
Πέμπτη
25
Νοέμβριος
Back

Δ. Φυλής: 1391 άτομα εφοδίασε με  τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο 

Ολοκληρώνεται αύριο ,Παρασκευή 5 Μαρτίου, με επιτυχία η δεύτερη τακτική διανομή τροφίμων  για το 2021  από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Φυλής προς τους δικαιούχους του προγράμματος.

Η διανομή ξεκίνησε στις 26 Φεβρουαρίου και με ίδιους πόρους του Δήμου Φυλής,  ενίσχυσε με τρόφιμα  παντοπωλείου 757 οικογένειες  που αναλύονται σε συνολικά 1391 άτομα. Διανεμήθηκε ζάχαρη, γάλα, μακαρόνια, ντομάτα, ρύζι φακές, φασόλια, αλεύρι και λάδι για ένα μήνα.

Παράλληλα με προσπάθειες της Κοινωνικής Υπηρεσίας εξασφαλίστηκε μια σημαντική χορηγία από την αεροπορική εταιρεία Aegean η οποία προσέφερε και διατέθηκαν στους ωφελούμενους  εκατοντάδες έτοιμα προμαγειρεμένα γεύματα, από αυτά που προσφέρονται στους πελάτες της εταιρείας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού .

«Στην Κοινωνική Υπηρεσία συνεχίζουμε εντατικά τις προσπάθειες μας για τη στήριξη των δημοτών μας που χρειάζονται βοήθεια. Η υγειονομική κρίση βαθαίνει την προϋπάρχουσα οικονομική δυστοκία και δυστυχώς ο αριθμός των οικονομικά ευάλωτων συμπολιτών μας αυξάνει. Με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού, έχουμε ήδη προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες,  ώστε η  μεγάλη και πολυεπίπεδη κοινωνική ομπρέλα προστασίας, που έχουμε ανοίξει όλα αυτά τα χρόνια για τους δημότες που χρειάζονται στήριξη, να ενισχυθεί και να καλύψει και τις νέες ανάγκες της κοινωνίας μας» υπογραμμίζει ο Αναπληρωτής Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος.

Οι δικαιούχοι προσήλθαν με ραντεβού στην Κοινωνική Υπηρεσία για την αποφυγή συνωστισμού και η διανομή έγινε με την αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων προστασίας κατά του Covid 19.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!