Στην «Πορεία των Ζωντανών» στην Κρακοβία ο Μπουτάρης

Στην «Πορεία των Ζωντανών», που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Κρακοβία της Πολωνίας, στη μνήμη των εκατομμυρίων θυμάτων του Ολοκαυτώματος, θα συμμετάσχει φέτος αντιπροσωπεία του Δήμου Θεσσαλονίκης, με επικεφαλής τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη.

Από τις 7 έως τις 9 Απριλίου, η αντιπροσωπεία του κεντρικού Δήμου, στην οποία εκτός του κ. Μπουτάρη θα συμμετάσχουν, επίσης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ο αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας και Απασχόλησης Χασδάι Καπόν και δημοτικοί σύμβουλοι, θα βρίσκεται στην Κρακοβία για την πορεία (March of the Living International).

Χιλιάδες άνθρωποι, προερχόμενοι από διάφορες χώρες του πλανήτη, αναμένεται να συμμετάσχουν και φέτος στην εκδήλωση αυτή μνήμης για τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας, βαδίζοντας σιωπηλοί, σε μία συμβολική διαδρομή, από το Άουσβιτς ώς το Μπίρκεναου.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ, ΠΟΡΕΙΑ ΖΩΝΤΑΝΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]