Δ. Αθηναίων: 26 τόνοι στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών

Μία από τις μεγαλύτερες προσφορές στα πέντε χρόνια λειτουργίας του δέχτηκε ο Κόμβος Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων, που ενισχύει περισσότερους από 26.000 πολίτες στην Αθήνα.

Ο ΣΚΑΙ και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» παρέδωσαν στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων, στις εγκαταστάσεις του απέναντι από τον σταθμό Λαρίσης, 26 τόνους τροφίμων. Συγκεντρώθηκαν από τη μεγάλη συναυλία «Ζει το ελληνικό τραγούδι» με τον Διονύση Σαββόπουλο και τη συμμετοχή 12 καλλιτεχνών, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούλιο, στο Καλλιμάρμαρο.

«Πρόκειται για μία εξαιρετικά μεγάλη προσφορά, μία καθοριστικής σημασίας για τον Κόμβο Αλληλοβοήθειας, πρωτοβουλία αλληλεγγύης» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και σημείωσε ότι «ένα «ευχαριστώ» δεν αρκεί για τον ΣΚΑΙ και τους ανθρώπους του» αλλά πρέπει να συνοδευτεί με τη διαβεβαίωση και προς τους χιλιάδες πολίτες που προσέφεραν, ότι «ο δήμος Αθηναίων θα συνεχίσει με την ίδια προσήλωση, διαφάνεια και ευθύνη να υποστηρίζει όλους όσοι το έχουν περισσότερο ανάγκη».

«Τα τρόφιμα θα διατεθούν σύμφωνα με τις προδιαγραφές μας, δηλαδή σε συνθήκες απόλυτης αξιοπρέπειας, και θα ενισχυθούν με τρόφιμα μακράς διάρκειας περισσότερες από 10.000 οικογένειες» δήλωσε η πρόεδρος του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών κυρία Ελένη Κατσούλη, ευχαριστώντας για τη συνεργασία τον ΣΚΑΙ και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΤΡΟΦΙΜΑ, ΚΟΜΒΟΣ ΑΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση