Δ. Ασπροπύργου: Ποικίλες Δραστηριότητες, των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης της Κοινωφελούς Επιχείρησης 

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.), κ. Νικόλαος Μελετίου και η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ασπροπύργου (Κ.Ε.Δ.Α.), κ. Σοφία Μαυρίδη ενημερώνουν ότι, τα 2 νέα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου ξεκίνησαν τις δημιουργικές δραστηριότητες, παρόλο το γεγονός ότι είναι ελάχιστο το χρονικό διάστημα που λειτουργούν.

Σε συνεργασία με το προϋπάρχον Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης, οι νέες δομές συμμετείχαν στο 9ο Φιλανθρωπικό Παζάρι του Δήμου Ασπροπύργου φτιάχνοντας κατασκευές, όπως χειροποίητα ημερολόγια, στολίδια και χριστουγεννιάτικες κάρτες, ενώ η νεοσύστατη ορχήστρα τους, έδωσε μια ξεχωριστή νότα στο Παζάρι, τραγουδώντας τα παραδοσιακά κάλαντα. Επιπλέον, η Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α., κ. Σοφία Μαυρίδη μαζί με την υπεύθυνη του ΚΔΑΠ, κ. Ισιδώρα Λουκίσσα διοργάνωσαν εκδρομή στο Πάρκο «Santa Claus Kingdom», εντελώς δωρεάν, για τους μικρούς μαθητές. Τα παιδιά, που συμμετείχαν στην εκδρομή είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, μουσικοκινητικά δρώμενα αλλά και να συμμετάσχουν σε καλλιτεχνικά – εκπαιδευτικά εργαστήρια.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ασπροπύργου, στο πλαίσιο αναβάθμισης των Κοινωνικών Δομών, που ήδη υφίστανται στο Δήμο Ασπροπύργου, συνέχισε τις ενημερωτικές δράσεις, σε συνεργασία με την έμπειρη Ψυχολόγο τους, κ. Γιάννα Κουρία. Στο 12ο Νηπιαγωγείο Ασπροπύργου, αυτή τη φορά, πραγματοποιήθηκε η δράση, με θέμα τα όρια που οφείλουν να θέτουν οι γονείς στα παιδιά τους αλλά και στην οικογένεια

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ, ΚΕΝΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!