Αξιοποίηση από το Χαμόγελο του Παιδιού ακινήτου που περιήλθε ως δωρεά στην κοινότητα Κουβαρά

Συνάντηση είχαν σήμερα ο δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου, ο αντιδήμαρχος Κώστας Γκίκας, ο πρόεδρος της κοινότητας Κουβαρά, Κώστας Στεργίου, με τον Κώστα Γιαννόπουλο πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδιού και την Φωτεινή Κρόκου, υπεύθυνη του  οικονομικού τμήματος της οργάνωσης. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο πρώην πρόεδρος της κοινότητας Κουβαρά, Γιώργος Πρίφτης.

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκε η αξιοποίηση του ακινήτου που έχει γίνει δωρεά στην κοινότητα Κουβαρά από την αείμνηστη δωρήτρια Μίλη Γρέγου και εξετάστηκαν οι δυνατότητες αξιοποίησής του για τους σκοπούς του Χαμόγελου του Παιδιού, με την προοπτική να εξυπηρετούνται παιδιά ευρισκόμενα σε ανάγκη τόσο από τον δήμο Σαρωνικού όσο και από γειτονικούς δήμους .

Παράλληλα συμφωνήθηκε να υπογραφεί Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ του δήμου και της οργάνωσης προκειμένου να υλοποιούνται διάφορα ενημερωτικά προγράμματα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]