Συνεχίζονται με παραστάσεις οι μέρες Πολιτισμού στον δήμο Σαρωνικού

Οι «Μέρες Πολιτισμού στον δήμο Σαρωνικού» συνεχίζονται με εκδηλώσεις αφιερωμένες στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Αυτή τη φορά, μέσα από το θέατρο σκιών του Μιχάλη Ταυλάτου και τις περιπέτειες του αγαπημένου ήρωα μικρών και μεγάλων, του Καραγκιόζη, θα μεταφερθούμε στα χρόνια του Αγώνα για την απελευθέρωση, θα συναντήσουμε μυθικές μορφές της Επανάστασης, θα θαυμάσουμε την ευστροφία του αγαπημένου πρωταγωνιστή και θα γελάσουμε με την κατεργαριά του.

Πρώτος σταθμός του οδοιπορικού του Καραγκιόζη στην ιστορική μνήμη το έργο «Ο καπετάν Κίσσας και το φάντασμα του Σεραγίου» που ανοίγει την αυλαία των παραστάσεων αύριο Παρασκευή 25/06 και δεύτερος «Ο Καραγκιόζης και το λάβαρο του ‘21» που ακολουθεί το Σάββατο 26/06. Πρόκειται για δυο έργα που οι φίλοι του θεάτρου σκιών θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ανοιχτούς χώρους του δήμου, σε παραστάσεις που θα διαρκέσουν μέχρι και τις 15 Ιουλίου.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]