Αποχώρησε από τη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ – Βολές κατά Πατούλη

Αποχώρησε από την πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ της ΚΕΔΕ η «Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία» που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλοντας τον Γιώργο Πατούλη για απαράδεκτη συμπεριφορά. «Δεν μπορούμε να νομιμοποιήσουμε αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά και αποχωρούμε!», καταλήγει ανακοίνωση της παράταξης. Στάση για την οποία είχε ενημερώσει ότι θα τηρήσει εξαρχής.

Αιτία, η «βιασύνη» του δημάρχου Αμαρουσίου να καλέσει για την πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ, μόλις μιάμιση ημέρα μετά τις εκλογές της ΙΕ Συνέλευσης.

Αναλυτικότερα, ολόκληρη η δήλωση του επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας, δημάρχου Αιγάλεω, Δημήτρη Μπίρμπα:

«Η συγκρότηση Πανελλαδικού Οργάνου και δη της Αυτοδιοίκησης, μία μέρα (!!!) μετά την εκλογή του, και χωρίς (για πρώτη φορά στα χρονικά του) διαβούλευση από την νεοεκλεγείσα διοίκηση με τους επικεφαλής των παρατάξεων, για εξασφάλισης παρουσίας του συνόλου των μελών του, είναι έξω από κάθε λογική.

Η αντικειμενική αδυναμία παρουσίας αρκετών συναδέλφων αποτελεί μία σαφέστατη υποβάθμιση του οργάνου από την πρώτη κιόλας στιγμή και πολύ φοβόμαστε ότι προδιαγράφει το μέλλον του.

Όλα αυτά από μία Διοίκηση που έχει την απόλυτη πλειοψηφία και δεν έχει κανένα πρόβλημα να επιβάλλει την όποια άποψή της.

Μόνη «εξήγηση»; η επίδειξη δύναμης, «το αποφασίζουμε και διατάζουμε» ή η αγωνία κάποιων να είναι πρόεδροι και αντιπρόεδροι της ΚΕΔΕ στην παρέλαση.

Δεν μπορούμε να νομιμοποιήσουμε αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά και αποχωρούμε!»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΕΔΕ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΡΜΠΑΣ, ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!