Αντικαπιταλιστική Ανατροπή: Η Δούρου καλύπτει τις παρανομίες του Παχατουρίδη;

«Γιατί η Ρ. Δούρου θέλει να «καλύψει» τις παρανομίες του δημάρχου Περιστερίου κου Παχατουρίδη» διερωτάται η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή αναφέροντας τα εξής:

«Στο προηγούμενο Περιφερειακό Συμβούλιο είχε έρθει ως πρώτο θέμα η παράταση του έργου της βιοκλιματικής ανάπλασης της Πρώτης Παιδικής Χαράς Περιστερίου. Για το έργο αυτό έχει καταγγελθεί με στοιχεία ο Δήμαρχος Περιστερίου, και η Επιτροπή Παραλαβής της Περιφέρειας Αττικής με το αρ. 12 πρακτικό της αρνήθηκε να το παραλάβει. Αντί για βιοκλιματική παιδική χαρά για όλα τα παιδιά, έχει γίνει περιβάλλων χώρος καφετέριας, που λειτουργεί σε παράνομο κτίσμα, με ανάθεση σε ιδιωτική εταιρεία στην οποία έχει οικονομικά συμφέροντα ο αντιδήμαρχος Περιστερίου!
Μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο τόσο από τους δημοτικούς συμβούλους της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου, όσο και από την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή και άλλους περιφερειακούς συμβούλους τέθηκε το ζήτημα των παρανομιών της δημοτικής αρχής Περιστερίου και του ότι η Περιφέρεια πρέπει να απαιτήσει (όπως άλλωστε και η Επιτροπή Παραλαβής απαίτησε) να διορθωθούν οι παρανομίες αντί να δίνει παράταση 9 μηνών για να συνεχιστεί η ίδια κατάσταση.

Πιέσαμε όλοι για να συμπεριληφθεί στην απόφαση και η τήρηση των όρων του πρακτικού 12 της Επιτροπής Παραλαβής της περιφέρειας Αττικής.

Τελικά το θέμα αναβλήθηκε για να έρθει στη σημερινή συνεδρίαση.

Μόνο που, αντί να έρθει με συμπληρωμένους τους όρους της Επιτροπής παρακολούθησης, έρχεται και πάλι όπως την προηγούμενη φορά! Η παράταση του έργου (που έχει χρηματοδοτηθεί από ίδιους πόρους της Περιφέρειας) δεν είναι ένα τυπικό θέμα. Σημαίνει συνέχιση των παρανομιών αντί για πίεση για την άρση τους».

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΔΟΥΡΟΥ, ΚΑΛΥΠΤΕΙ, ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!