Αντικαπιταλιστική Ανατροπή: Τι ψυχή έχουν 20 εκ. ευρώ για το «κλειστό» της Νέας Σμύρνης;

«Μπορεί η Περιφέρεια Αττικής να μη «μπορούσε» να δώσει 20 εκ.ευρώ για να έχουν όλα τα νοικοκυριά της Αττικής ρεύμα, αν όμως πρόκειται για γήπεδο, μπορεί και παραμπορεί!»

Τα παραπάνω αναφέρει σε ανακοίνωσή της η «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή» και προσθέτει:

Μιλάμε για το κλειστό του μπάσκετ στην Αρτάκη (Ν. Σμύρνη), με το οποίο η Περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Νέας Σμύρνης αποδεικνύονται πολύ γαλαντόμοι: συνεδριάζουν σήμερα και το Δημοτικό Συμβούλιο και το Περιφερειακό Συμβούλιο (θέμα 5) με το ίδιο θέμα: αύξηση του προϋπολογισμού για την ανακατασκευή του κλειστου μπάσκετ στα 20 εκ. ευρώ.

Μόνο που θα πρέπει να απαντήσουν μερικά ερωτήματα:

  1. Γιατί χρειάζονται 20 εκ. για ένα μόνο στάδιο; Με τόσα χρήματα θα φτιάχονταν όλα τα δημοτικά γυμναστήρια της Ν. Σμύρνης!
  2. Για ποιο λόγο αυξήθηκε κι άλλο ο προϋπολογισμός; Μήπως γιατί ο σχεδιασμός είναι λάθος εξαρχής (λχ. υδροφόρος ορίζοντας σε σημείο που θέλουν να φτιάξουν υπόγεια;)
  3. Για ποιο λόγο το κλειστό στάδιο της Ξάνθης κόστισε το 2006 6.000.000 ευρώ (και τότε οι τιμές ήταν πολύ υψηλότερες), έχει 4.000 θέσεις και φιλοξενεί όλα τα αθλήματα έχοντας και προσβασιμότητα ΑΜΕΑ, ενώ το αντίστοιχο στη Ν. Σμύρνη θα κοστίσει 20 εκ.;
  4. Είναι αλήθεια ότι το έργο έχει πολλές πιθανότητες να αναλάβει η ΤΟΞΟΤΗΣ, εταιρεία συμφερόντων Καλογρίτσα που έχει μια αδυναμία στη Ν. Σμύρνη, αφού αναλαμβάνει -είτε ως ανάδοχος είτε ως εργολάβος/υπεργολάβος- όλα τα δημόσια έργα που γίνονται στη Ν. Σμύρνη; Και πώς σχετίζεται αυτό με τον προϋπολογισμό του έργου;

Διαβάστε τι γράφει η Μια Πολη Ανάποδα για ποιο λόγο το έργο αυτό είναι υπερβολικό,πολυδάπανο και θα κοστίσει την υποβάθμιση του περιβάλλοντος στην περιοχή.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΚΛΕΙΣΤΟ, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]