Αίτημα ένταξης θέματος για το ΧΥΤΑ Φυλής κατέθεσε η ΛΑΣΥ Αττικής

Αίτημα ένταξης θέματος στην ημερήσια διάταξη της 19ης συνεδρίασης, σχετικά με την Διαχείριση των Απορριμμάτων κατέθεσαν οι 8 περιφερειακοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αττικής.

Ειδικότερα:

Όλοι γνωρίζουν και περισσότερο απ’ όλους οι κάτοικοι της Δυτικής Αθήνας και Δυτικής Αττικής, την ζοφερή κατάσταση που για δεκαετίες υπάρχει στην περιοχή από τις υπάρχουσες και διαρκώς επεκτεινόμενες χωματερές.

Το Σάββατο 26 Σεπτέμβρη μια νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο χώρο της χωματερής της Φυλής, γεμίζοντας για άλλη μια φορά με τοξικό νέφος την πολύπαθη αυτή περιοχή. Ταυτόχρονα πυρκαγιά ξέσπασε σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στην περιοχή Νέας Ζωής Ασπροπύργου, που είναι το δέκατο τέταρτο (!) εργοστάσιο ανακύκλωσης που καίγεται τους τελευταίους 20 μήνες κατά τις νυχτερινές ώρες γεγονός που μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρείται.

Η Πολιτική Προστασία έστειλε τρία μηνύματα μέσω του 112 και καλούσε τους κατοίκους να μείνουν σπίτι τους, σφραγίζοντας πόρτες και παράθυρα.

Οι Δήμαρχοι της Δυτικής Αθήνας με κοινή ανακοίνωσή τους, ζητούν να παρθούν αποφάσεις απομάκρυνσης της χωματερής από την περιοχή τους.

Η Λαϊκή Συσπείρωση 12 φορές έχει καταθέσει λόγω της σοβαρότητας του θέματος αίτημα συζήτησης και λήψης απόφασης συνολικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων, χωρίς να έχει συζητηθεί ποτέ

Με βάση τα παραπάνω ζητάμε να ενταχθεί στην ημερήσια διάταξη το θέμα της λειτουργίας της χωματερής στη Φυλή και του χρονοδιαγράμματος απομάκρυνσής της.

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΣΤΕΛΛΑ

ΜΠΕΝΕΤΑΤΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΩΣΤΗΣ

ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΙΩΡΑΣ ΗΛΙΑΣ

ΤΗΜΠΛΑΛΕΞΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ, ΛΑΙΚΗ ΣΥΠΕΙΡΩΣΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!