Νέο ΔΣ και Προεδρείο στο Επιμελητήριο Ελληνο-Κινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
5
Δεκέμβριος
Back

Νέο ΔΣ και Προεδρείο στο Επιμελητήριο Ελληνο-Κινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας

Στη συνεδρίαση της Τετάρτης 3 Νοεμβρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Ελληνο-Κινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας έκανε αποδεκτή την παραίτηση για λόγους υγείας του Προέδρου του κ. Φώτη Προβατά και εξέλεξε ομόφωνα ως νέο Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου τον κ. Άγγελο Καρακώστα, Γενικό Διευθυντή της COSCO Shipping Lines (Greece) S.A., Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου της ΟΛΠ Α.Ε. και, επίσης ομόφωνα, ως Επίτιμο Πρόεδρο τον κ. Φώτη Προβατά.

Το Δ.Σ. προχώρησε επίσης στην αναδιάρθρωση της Εκτελεστικής του Επιτροπής, εκλέγοντας ως Αντιπρόεδρο τον κ. Νίκο Μακρόπουλο, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, πρώην Αντιδήμαρχο Αθηναίων, Εντεταλμένο Σύμβουλο παρά τω Δημάρχω, Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας, Επενδύσεων & Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, ως Γενικό Γραμματέα τον κ. Σωτήρη Μπρέγιαννο, Δικηγόρο, CEO της Σ.Ν. Μπρέγιαννος – Γ.Ν. Μπρέγιαννος και Συνεργάτες Α.Ε.Δ.Ε. και ως Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα την κα. Βίκυ Αθανάσογλου, Δικηγόρο, CEO της VAP LAW Offices.

Τέλος, εξέλεξε ως νέο μέλος του Δ.Σ. τον κ. Νικόλα Βερνίκο, Εφοπλιστή, Αντιπρόεδρο του Διεθνούς Οικονομικού Επιμελητηρίου του Δρόμου του Μεταξιού (Πεκίνο- Σιάν) και Επίτιμο Πρόεδρο του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου (ICC Hellas).

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Ελληνο-Κινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας, έχει ως εξής:

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!