ζάκυνθος-αυτός-είναι-ο-22χρονος-τουρίστ-27502
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 07.07.2017 | 21:11

Ζάκυνθος: Αυτός είναι ο 22χρονος τουρίστας που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου (φώτο)

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ζακύνθου από την είδηση του θανάτου ενός 22χρονου αμερικάνου τουρίστα, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε εχθές σε μπαρ της περιοχής Λαγανά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ermisnews.gr, ο 22χρονος τουρίστας ονομάζεται Χέντερσον Μπακαρί και έχει καταγωγή από το Τέξας ενώ τα τελευταία χρόνια ζούσε στη Φλόριντα.

 zakinthos_dolofonia_tourista_aftodioikisi

Όσοι τον γνώριζαν λένε ότι για τον Χέντερσον οι διακοπές στην Ελλάδα ήταν όνειρο ζωής. Ένα όνειρο που έμελλε να εξελιχθεί στον χειρότερο εφιάλτη για τους οικείους του αλλά και για τον ίδιο που βρήκε τραγικό θάνατο μετά από άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τουλάχιστον δύο άτομα σε ένα μπαρ στην περιοχή του Λαγανά.

Ο 22χρονος Χέντερσον Μπακαρί με καταγωγή από το Τέξας που τα τελευταία χρόνια ζούσε στη Φλόριντα έφτασε πριν λίγες μέρες στο νησί του Ιονίου για να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με την παρέα του.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου έχει προχωρήσει στη σύλληψη ενός 34χρονο Έλληνα και ενός 32χρονου Βρετανού υπηκόου Σέρβικης καταγωγής που κατηγορούνται για τον θανάσιμο τραυματισμό του άτυχου νεαρού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο συλληφθέντες αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση περισσότερων ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Σημειώνεται επίσης ότι το περιστατικό περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μια μακρά λίστα άσχημων γεγονότων που έχουν συνδεθεί με τον Λαγανά τα τελευταία χρόνια.

Το Δελτίο τύπου αναφέρει αναλυτικά:

«Συνελήφθησαν, σήμερα (7-7-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες, στον Λαγανά Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, 34χρονος ημεδαπός και 32χρονος Βρετανός υπήκοος Σέρβικης καταγωγής, για τον θανάσιμο τραυματισμό 22χρονου υπηκόου Η.Π.Α, μετά από συμπλοκή σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ο 22χρονος υπήκοος Η.Π.Α, δέχθηκε σε διάφορα σημεία του σώματός του θανάσιμα χτυπήματα, από ομάδα θαμώνων καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην περιοχή του Λαγανά.

Από την έρευνα που πραγματοποιεί το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, ταυτοποιήθηκαν μεταξύ των δραστών, ο 34χρονος ημεδαπός και ο 32χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι και συνελήφθησαν λίγη ώρα μετά το συμβάν.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της συμπλοκής, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων ατόμων συνεχίζονται».