Το ξέσπασμα της Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής της (βίντεο)

Μετά από αρκετούς μήνες, η Φλορίντα Πετρουτσέλη επέστρεψε στην εκπομπή Happy Day, αυτήν τη φορά ως καλεσμένη. Όπως ήταν λογικό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή τις έκανε ερωτήσεις αναφορικά με τον πρόσφατο τοκετό της και τη νέα καθημερινότητα που ζει ως νέα μαμά. Η Φλορίντα αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην «επίθεση» που δέχθηκε μέσω του διαδικτύου επειδή άφησε το μωρό της για λίγες ώρες σπίτι και πήγε στην Επίδαυρο, παίρνοντας μαζί της το θήλαστρο προκειμένου να αντλήσει γάλα όταν χρειαστεί.

Το περιστατικό αυτό εξόργισε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία τοποθετήθηκε, υποστηρίζοντας ότι είναι απόλυτα λογικό μια νέα μαμά να χρειαστεί να βγει από το σπίτι για λίγες ώρες και ότι κανένας δεν είναι αρμόδιος για να την κρίνει…

«Μια γυναίκα λεχώνα, που θέλει για τους λόγους της να βγει και να ξεσκάσει, το να δέχεται μια τέτοια επίθεση… και ποια είσαι εσύ κυρία μου που θα κρίνεις…», είπε μεταξύ άλλων, εμφανώς εκνευρισμένη.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΚΠΟΜΠΗ, ΞΕΣΠΑΣΜΑ, ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!