Ξύπνησε από το κώμα η κοπέλα που βρέθηκε άγρια βιασμένη στο Ζεφύρι

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής για την άτυχη κοπέλα που βρέθηκε στο Ζεφύρι στην κυριολεξία πεταμένη στο δρόμο και άγρια βιασμένη από αγνώστους, οι οποίοι μάλιστα της είχαν χορηγήσει ναρκωτικές ουσίες προκειμένου στην συνέχεια να βγάλουν επάνω της τα ζωώδη ένστικτά τους.

Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η κοπέλα, περίπου 25 ετών αλλοδαπή, να βιάστηκε από τους ασυνείδητους ακόμα και με αντικείμενα ή σεξουαλικά βοηθήματα, φύσιν και παρά φύσιν.

Παράλληλα οι αστυνομικοί τις Ασφάλειας Δυτικής Αττικής που έχουν αναλάβει τις έρευνες, εξετάζουν αν η νεαρή είχε καταφύγει στην περιοχή του Ζεφυρίου προκειμένου να προμηθευτεί ναρκωτικά και έτσι οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν την περίσταση.

Ωστόσο και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, οι αστυνομικοί τις Ασφάλειας Δυτικής Αττικής ερευνούν την πιθανότητα να βρισκόταν σε κάποιο σπίτι σε διπλανή με το Ζεφύρι περιοχή και από εκεί να την μετέφεραν έπειτα από το βιασμό και την κακοποίηση στο σημείο όπου εντοπίστηκε, σε μία προσπάθεια οι δράστες να σβήσουν τα ίχνη τους.

Οι αστυνομικοί, στο μεταξύ, αναμένουν και τα αποτελέσματα τις ιστολογικής και τοξικολογικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθούν οι ουσίες που είχαν χορηγηθεί στην νεαρή, ενώ παράλληλα είναι δυνατό να ανιχνευθεί γενετικό υλικό των δραστών, το οποίο βέβαια θα συγκριθεί με το DNA σεσημασμένων ατόμων που υπάρχει στην βάση δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ.

Σε αυτή την περίπτωση ο εντοπισμός των δραστών θα είναι σύντομος. Στην αντίθετη περίπτωση, όμως, οι έρευνες θα πρέπει να εξελιχθούν ώστε βήμα – βήμα οι έμπειροι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής να καταφέρουν να φθάσουν στα ίχνη τους.

Μάλιστα και σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους στοιχεία και ενδείξεις, τα οποία με την κατάλληλη ερευνητική μέθοδο είναι ικανά να οδηγήσουν στους δράστες των ανοσιουργημάτων.

Το βράδυ της Τρίτης η κοπέλα ξύπνησε από το κώμα και την αποσωλήνωσαν. Στη συνέχεια οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μίλησε στους αστυνομικούς, στους οποίους είπε ότι πράγματι είναι τοξικομανής, και επιπλέον τούς έδωσε πληροφορίες για την οικογενειακή της κατάσταση.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΛΑΣ, ΚΟΠΕΛΑ, ΒΙΑΣΜΟΣ, ΖΕΦΥΡΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!