βούλα-νέες-αποκαλύψεις-για-το-βιασμό-τ-1043815
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 23.08.2022 | 07:24

Βούλα: Νέες αποκαλύψεις για το βιασμό της 60χρονης από Βούλγαρο άστεγο

Αποτροπιασμό προκάλεσε η είδηση για τον βιασμό μιας 60χρονης γυναίκας με νοητική υστέρηση από έναν 49χρονο άστεγο στη Βούλα το βράδυ της Παρασκευής (19/8).

Σύμφωνα με πληροφορίες ο βιασμός σημειώθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην περιοχή της Βούλας, όπου ο 49χρονος φέρεται να παρέσυρε την 60χρονη γυναίκα.

Το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι ότι η 60χρονη γυναίκα ήταν αυτή που τακτικά έδινε φαγητό στον Βούλγαρο βιαστή της. Αυτή, σύμφωνα με την Espresso, ήταν και η αφορμή που βρήκε ο 49χρονος για να επιτεθεί στην γυναίκα και να την βιάσει.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες τις αρχές ενημέρωσε για τον βιασμό ο γιος της 49χρονης ο οποίος ανησύχησε όταν την είδε ανάστατη και τη ρώτησε τι συνέβη με την γυναίκα να του αποκαλύπτει ό,τι πέρασε στα χέρια του Βούλγαρου.

Όταν λοιπόν ενημερώθηκε η αστυνομία το πρωί του Σαββάτου (20/08) ξεκίνησαν έρευνες με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ να εντοπίζουν και να συλλαμβάνουν το απόγευμα της ίδιας ημέρςα τον 49χρονο ο οποίος είχε βρει «καταφύγιο» στο συγκεκριμένο εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Βάρης- Βούλας – Βουλιαγμένης, ενώ ο 49χρονος αφού οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή.