μάνος-δασκαλάκης-μου-έστελνε-γυμνές-1011212
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 26.04.2022 | 14:36

Μάνος Δασκαλάκης: «Μου έστελνε γυμνές φωτογραφίες» λέει φίλη της μαμάς του

Στο επίκεντρο της επικαιρότητας βρίσκονται η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις γύρω από την πολύκροτη υπόθεση των αιφνίδιων θανάτων των παιδιών τους. Φίλη της μητέρας του, που τον γνώριζε από μωρό, αποκάλυψε στον ΑΝΤ1 ότι της έστελνε γυμνές φωτογραφίες του, και μάλιστα της ζήτησε να σβήσει τα μηνύματα καθώς φοβόταν μήπως γίνει αντιληπτός.

«Εγώ με τη μαμά του Μάνου μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά. Τον Μάνο τον γνώρισα μωράκι και τώρα τον ξαναείδα το 2019, πριν πεθάνει η Μαλένα και έμαθα ότι είναι ο γιος της Ελένης» αποκάλυψε φίλη της μητέρας του Μάνου Δασκαλάκη, μιλώντας για την υπόθεση των αιφνίδιων θανάτων των παιδιών στην Πάτρα. «Μιλάγαμε στο Facebook. Όχι με τη Ρούλα. Μετά της έκανα αίτημα φιλίας και της εξήγησα πώς ξέρω το παιδί» ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Μου στέλνε κάτι φωτογραφίες, γιατί είναι κ@@παιδο, είναι πολύ αληταράς, αυτά που λένε για γκόμενες κι αυτά είναι αλήθεια. Πήγε να μου την πέσει σε μένα που εγώ μεγάλωσα με τη μαμά του. Να έρχεται στο σπίτι και μου έστελνε και κάτι φωτογραφίες αισχρές, τις έσβηνα κατευθείαν. Του ‘στειλα ένα μήνυμα και του λέω “Άμα σε δω και πουθενά στο δρόμο θα σε φτύσω, ρε Μάνο, δεν το περίμενα από σένα”».

Όπως είπε η οικογενειακή φίλη οι χυδαίες φωτογραφίες την έκαναν να νιώθει άσχημα. «Ξέρει τα αδέρφια μου, ξέρει όλη την οικογένεια μου, ρε συ… και να μου κάνει αυτά τα πράγματα; Ντροπή δηλαδή, με έκανε να ντραπώ κι εγώ…».




«Όταν πήγαινε ταξίδι στην Αθήνα που ήτανε οδηγός μου τα ‘στελνε. “Χίλια συγγνώμη” κι αυτά, να μου ζητάει… Μου λέει “θα πάμε στο νεκροταφείο“; “Θα πάμε” του λέω, “αλλά εμένα τέτοιες φωτογραφίες δεν θα μου ξαναστείλεις, σε παρακαλώ πολύ”. Και πήγαμε την άλλη μέρα, γιατί είχα πάρει δύο κεράκια των παιδιών και λέω “θα πάμε πάνω να μου δείξεις που είναι το μνήμα των παιδιών;. Και μου λέει “εντάξει”» σημείωσε επίσης.