νάξος-ιερέας-έπιασε-το-μικρόφωνο-σε-ρα-1062119
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.08.2022 | 22:08

Νάξος: Ιερέας έπιασε το μικρόφωνο σε ραπ συναυλία και τραγούδησε

Viral βίντεο σε ραπ συναυλία που διοργανώθηκε στη Νάξο, γιατί ένας ιερέας σηκώθηκε στη σκηνή, πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε… Άλκηστις Πρωτοψάλτη!

Σύμφωνα με το naxostimes.gr, όλα έγιναν το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου στον μικρό παραλιακό οικισμό της Κορωνίδας. Στην εκδήλωση που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον ντόπιων και παραθεριστών ο πάτερ Ηλίας δεν ήταν ο μοναδικός ιερέας που ανέβηκε στη σκηνή, αφού στη λύρα και το τραγούδι ήταν ένας ακόμα ιερέας της Νάξου. Στην ίδια συναυλία, η οποία ενθουσίασε το κοινό, τραγούδησαν ακόμα δύο παιδιά από την Κύπρο αλλά και ακόμα δύο από τον Απόλλωνα.

Έτσι, ο δραστήριος παπάς του Απόλλωνα ανέβηκε στην εξέδρα που είχε στηθεί για συναυλία, πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε έντεχνα και ροκ τραγούδια ενώ «ράπαρε» και το «διθέσιο» της Άλκηστις Πρωτοψάλτη όπου διασκευάζοντάς το προσκάλεσε τον κόσμο στον όμορφο Απόλλωνα της Νάξου… «Μη με πας απ’ το σπίτι, στο νησί να με πας, στον Απόλλωνα της Νάξου και να σε έχω αγκαλιά…».

Ο άλλος ιερέας που συμμετείχε στη συναυλία διασκέδασε τους πάντες με τη λύρα και τα κρητικά τραγούδια που ερμήνευσε.

Οι κάτοικοι του Απόλλωνα ευχαρίστησαν την ορχήστρα για την όμορφη βραδιά αλλά ιδιαιτέρως ευχαριστούν το Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικο ο οποίος έδωσε την άδεια στους δύο ιερείς να συμμετέχουν στη συναυλία.