τι-συμβαίνει-ανάμεσα-στο-γιώργο-λιάγκ-963277
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.11.2021 | 09:09

Τι συμβαίνει ανάμεσα στο Γιώργο Λιάγκα και τη Ζέτα Μακρυπούλια;

Ο Γιώργος Λιάγκας αρνήθηκε να συμμετάσχει στο «Celebrity Ρουκ Ζουκ» μαζί με την ομάδα του Πρωινού, λόγω της Ζέτας Μακρυπούλια.

«Σε έψαχνε η Ζέτα», είπε η Φαίη Σκορδά την Παρασκευή στο Γιώργο Λιάγκα με τον παρουσιαστή να απαντά: «Κι εγώ την ψάχνω χρόνια. Τίποτα! Μη με προκαλείς τώρα».

Τι συμβαίνει όμως ανάμεσά τους; Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έδωσε το δικό του ρεπορτάζ σήμερα στον αέρα της εκπομπής “Τι λες τώρα”.

«Υπάρχει πόλεμος στον ΑΝΤ1 και δεν υπερβάλλω. Ο Γιώργος Λιάγκας δεν ήθελε να πάει στο Celebrity Rouk Zouk. Δεν έχει καλές σχέσεις με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Όταν επέστρεψε πέρυσι στο Πρωινό ο Λιάγκας, κάλεσαν τη Ζέτα στο πλατό. Και δεν δέχτηκε λέγοντας ότι “έχω ξαναέρθει φέτος”», είπε αρχικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε στη συνέχεια: «Φέτος την πήραν τηλέφωνο για να είναι από τους πρώτους καλεσμένους και η Ζέτα δεν δέχτηκε. Ο Λιάγκας απαντάει ότι αφού η Μακρυπούλια δεν έρχεται, δεν θα πάω κι εγώ στη δική της. Έπεσαν τηλέφωνα από τον ΑΝΤ1 και στις δύο πλευρές και μαθαίνω ότι αποφεύγουν να συναντηθούν στους διαδρόμους».