ξέσπασμα-ζαχαρία-ρόχα-δεν-το-ξέρεις-τ-963142
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 21.11.2021 | 12:20

Ξέσπασμα Ζαχαρία Ρόχα: «Δεν το ξέρεις, τότε βούλωσέ το»

Για το κίνημα metoo μίλησε στο Open ο ηθοποιός Ζαχαρίας Ρόχας, ο οποίος ξέσπασε εναντίον εκείνων που δηλώνουν ότι πέρασαν καλά στις συνεργασίες τους με τους κατηγορούμενους.

«Είμαστε υπέρ των θυμάτων. Και όταν μιλούν τα θύματα, οι άλλοι πρέπει να το βουλώνουν. Δεν έχει καμία σημασία αν εσένα σου φέρθηκε καλά αυτός που κατηγορείται», είπε αρχικά ο Ζαχαρίας Ρόχας.

Ο Ζαχαρίας Ρόχας συμπλήρωσε: «Δεν είναι αυτό το ζητούμενο αυτή τη στιγμή. Τόσο τρομερό μου φαίνεται να βγαίνουν και να λένε ότι “εμένα μου φέρθηκε καλά ο τάδε” για τον απλούστατο λόγο ότι μπορεί να μην ήσουν στο “target group” σου, να μην τον ενδιέφερες, μπορεί να χειραγωγεί ανθρώπους πίσω από την πλάτη σου, δεν το ξέρεις, βούλωσέ το».

«Ας ακούσουμε πραγματικά αυτούς που μιλάνε για κακοποίηση και μην τους κάνουμε θέαμα, να τους ακούσουμε. Και άμα τους ακούσουμε, πρέπει να βουλώνουμε τα στόματά μας, όσο καλά κι αν έχουμε περάσει εμείς», είπε στη συνέχεια ο Ζαχαρίας Ρόχας.

Ο Ζαχαρίας Ρόχας είπε κλείνοντας: «Αν φίλοι του κατηγορούμενου εκπλήσσονται και λένε ότι δεν είχαν ακούσει τίποτα, είναι ηλίθιοι. Δεν μπορεί να μην άκουσες τίποτα. Άκουσα εγώ που δεν ξέρω και δεν άκουσες εσύ που κάνεις παρέα; Σεβασμός στα αγόρια και κορίτσια που βγαίνουν και μιλάνε. Οι άνθρωποι που δεν εμπλέκονται να το βουλώσουν».