ασημίνα-ιγγλέζου-η-ατάκα-για-την-προσω-918081
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 29.06.2021 | 10:21

Ασημίνα Ιγγλέζου: Η ατάκα για την προσωπική ζωή του Γιώργου Λιάγκα που έφερε αμηχανία

Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε η Ασημίνα Ιγγλέζου, όπου προκάλεσε αμηχανία στο πάνελ με μια ατάκα της, την ώρα που προβαλλόταν ένα θέμα που αφορούσε στην προσωπική ζωή της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου παρακολουθούσε τα όσα ακουγόντουσαν και χαμογελούσε, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Λιάγκας να τη ρωτήσει ποιος είναι ο λόγος που γελάει.

Τότε, η πρώην παίκτρια του Survivor απάντησε στον παρουσιαστή, ότι σχολιάζουν τα προσωπικά άλλων ανθρώπων, ενώ για τα δικά τους δεν λένε τίποτα. Ειδικότερα, η Ασημίνα Ιγγλέζου, είπε: “Γελάω, γιατί ακούω να σχολιάζετε έτσι για τους άλλους, αλλά σκέφτομαι και εσένα, που σε βλέπουμε καμιά φορά με καμία κυρία και… Τι μόνος σου; Να βγάλουμε και τα δικά σου τώρα…”.

Ο Γιώργος Λιάγκας, εμφανώς αμήχανος, έδωσε τη δική του απάντηση, λέγοντας: “Εγώ μόνος μου είμαι. Με βλέπετε με καμιά κυρία εμένα; Εγώ με τα παιδιά μου. Δεν με βλέπετε γιατί δεν είμαι. Πάμε παρακάτω”. Την ίδια αμηχανία ένιωσαν, βέβαια, η Φαίη Σκορδά και το υπόλοιπο πάνελ, με την παρουσιάστρια να φωνάζει τον Βαγγέλη Περρή και να αλλάζει θέμα.