θεσσαλονίκη-θρίλερ-με-την-υπόθεση-εξα-873202
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 10.02.2021 | 11:06

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με την υπόθεση εξαφάνισης του 24χρονου ράπερ

Θρίλερ με την υπόθεση εξαφάνισης του ράπερ που είναι γνωστός ως Lamanif, με τον 24χρονο να αγνοείται μετά την ανακοίνωσή του μέσω Social Media πως θα βάλει τέλος στη ζωή του.

Σε ένα σοκαριστικό βίντεο, ο 24χρονος σημείωσε πως δεχόταν απειλές από οργανωμένο κύκλωμα το οποίο τον είχε στοχοποιήσει και τον απειλούσε ότι θα δημοσιοποιήσει σεξουαλικό υλικό από προσωπικές του στιγμές, κάτι που εν τέλει έγινε.

Εμφανώς σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ο Lamanif που έχει κόντρα με τον Light είπε πως το συγκεκριμένο θα είναι το τελευταίο βίντεο που θα κάνει, καθώς θα βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με το makthes, ο 24χρονος αναφέρεται σε ένα βίντεο που ανέβηκε από τρίτους στο Instagram και τον δείχνει να έχει ερωτική επαφή με κοπέλα. Το βίντεο αυτό φαίνεται να τραβάει η άγνωστη γυναίκα και διέρρευσε στα social media. Αρχικά το ανέβασαν δυο χρήστες και έπειτα έγινε αναπαραγωγή και από τρίτους, χλευάζοντας τον 24χρονο για όσα καταγράφτηκαν σε δυο βίντεο μικρής διάρκειας.

Τα χλευαστικά σχόλια επικεντρώθηκαν στον σεξουαλικό προσανατολισμό του, διότι ο 24χρονος εμφανιζόταν στο βίντεο με την νεαρή να φοράει γυναικεία εσώρουχα. “Μου αρέσουν οι γυναίκες” είπε στο βίντεο – αποχαιρετιστήριο μήνυμα του ο ράπερ σχετικά με αυτά τα σχόλια.

“Όσο για εσάς που με κράξατε και με ξεφτιλίσατε… Μπράβο, δεν θα με ξαναδείτε. Αυτό είναι το τελευταίο μου ποστ. Ελπίζω με αυτό που θα κάνω τώρα, να ξυπνήσει η κοινωνία. Λένε πρέπει να θυσιαστεί ο ένας για να σωθούν οι υπόλοιποι. Χάρηκα που σας γνώρισα, σας συγχωρώ που δεν με καταλάβατε” κατέληξε, τσαλακώνοντας τα χαρτιά που διάβαζε και πετώντας τα προς την κάμερα.

Το Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια κατόπιν δεκάδων καταγγελιών που έλαβε από χρήστες του διαδικτύου προώθησε άμεσα το συμβάν στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος προκειμένου να διερευνήσει την υπόθεση και να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Πάντως, ο πατέρας του 24χρονου επικοινώνησε νωρίτερα με το Ινστιτούτο μας καταγγέλλοντας και ενημέρωσε πως δεν έχει καμία ενημέρωση από το παιδί του από χθες (8/2) στις 18:00 η ώρα.

Σύμφωνα, επίσης με τα λεγόμενα του πατέρα, ο ίδιος επικοινώνησε με τοπικό αστυνομικό κέντρο της περιοχής που διαμένει ο 24χρονος και οι αρχές τον συμβούλεψαν να προχωρήσει στη διαδικασία δήλωσης εξαφάνισης.