συνελήφθη-διαρρήκτης-με-αδυναμία-σ-232446
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 08.09.2022 | 15:40

Συνελήφθη διαρρήκτης με «αδυναμία» στις αποθήκες σπιτιών

Αδυναμία στις αποθήκες σπιτιών που βρίσκονται σε πολυκατοικίες είχε ο 38χρονος Γεωργιανός που συνελήφθη από την αστυνομία. Τέλος στη δράση του μπήκε χθες το πρωί όταν είχε πάει την βόλτα του με ένα ποδήλατο στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, το οποίο όπως αποδείχτηκε μόλις το είχε κλέψει από την πιλοτή πολυκατοικίας.

Αστυνομικοί του Τμήματος Διαρρηκτών όμως ήταν στο… κατόπι του και μόλις ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο ο 38χρονος εγκατέλειψε το ποδήλατο και τράπηκε σε φυγή. Οι αστυνομικοί όμως τον πρόλαβαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 38χρονος κυκλοφορούσε με ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο στις γειτονιές της Αθήνας. Έμπαινε σε πολυκατοικίες και κατευθείαν πήγαινε στις αποθήκες τις οποίες παραβίαζε. Έκλεβε ότι πολύτιμο έβρισκε και στη συνέχεια τα πουλούσε αποκομίζοντας σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

Συνελήφθη διαρρήκτης με «αδυναμία» στις αποθήκες σπιτιών

2 τυφέκια τύπου αεροβόλου με γεμιστήρα

2 πιστόλια τύπου αεροβόλου με 3 γεμιστήρες

πλήθος ρολογιών, κοσμημάτων, φακών, κλειδιών και άλλων αντικειμένων

πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών

διακοσμητικό ξιφίδιο με θήκη

μπαλτάς

πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών κατηγορούμενος για 17 κλοπές αποθηκών από διάφορες περιοχές της Αττικής ενώ έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.