συνεχίζονται-οι-διακρίσεις-για-το-γιά-623666
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.05.2019 | 09:42

Συνεχίζονται οι διακρίσεις για το Γιάννη Αντετοκούνμπο

Οι διακρίσεις συνεχίζονται για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο αστέρας των Μιλγουόκι Μπακς ηγήθηκε, μαζί με τον Τζέιμς Χάρντεν των Χιούστον Ρόκετς, της ψηφοφορίας για την ανάδειξη της κορυφαίας πεντάδας στο ΝΒΑ για τη σεζόν 2018-19 και βρέθηκε σε αυτή για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Προβολή εικόνας στο Twitter
 Ο Giannis και ο Χάρντεν έλαβαν τις περισσότερες ψήφους για την κορυφαία πεντάδα (από 100), συγκεντρώνοντας και οι δύο από 500 βαθμούς. Ο «Greek Freak» βρέθηκε για πρώτη φορά στην κορυφαία πεντάδα της σεζόν στο ΝΒΑ (δύο φορές ήταν στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα), διάκριση που είναι γνώριμη για τον Χάρντεν (5η στο σύνολο και 3η διαδοχική).

Οι υπόλοιπες θέσεις της κορυφαίας πεντάδας καλύφθηκαν από τον Στέφεν Κάρι των Γκόντεν Στέιτ Ουόριορς (482β., 91 ψήφοι πρώτης πεντάδας), τον Πολ Τζορτζ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (433β., 71 ψήφοι πρώτης πεντάδας) και τον Νίκολα Γιόκιτς των Ντένβερ Νάγκετς (411β., 59 ψήφοι πρώτης ομάδας).

H δεύτερη καλύτερη πεντάδα της φετινής σεζόν στο ΝΒΑ απαρτίστηκε από τους Τζόελ Εμπίντ (Φιλαδέλφεια), Κέβιν Ντουράντ (Γκόλντεν Στέιτ), Ντέιμιαν Λίλαρντ (Πόρτλαντ), Καουάι Λέοναρντ (Τορόντο) και Κάιρι Ίρβινγκ(Βοστώνη), ενώ η τρίτη από τους Ράσελ Ουέστμπρουκ (Οκλαχόμα Σίτι), Κέμπα Ουόκερ (Σάρλοτ), ΛεΜπρόν Τζέιμς (Λ.Α. Λέικερς), Μπλέικ Γκρίφιν(Ντιτρόιτ) και Ρουντί Γκομπέρ (Γιούτα).