δωρεάν-στο-facebook-οι-αγώνες-του-νβα-167632
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 19.02.2019 | 19:36

Δωρεάν στο facebook οι αγώνες του ΝΒΑ

Το ΝΒΑ και το facebook θα συνεργαστούν προσελκύοντας ακόμη περισσότερους λάτρεις της Λίγκας.

Πώς θα σας φαινόταν να βλέπετε δωρεάν κάποια παιχνίδια του ΝΒΑ και να τα σχολιάζετε με φίλους σας που βρίσκονται στην άλλη άκρη του πλανήτη;

Το facebook και το ΝΒΑ ήρθαν σε συνεργασία για το «Facebook Watch».

Συγκεκριμένα, μέσω του Facebook Watch θα παρακολουθούνται στιγμιότυπα των αγώνων του ΝΒΑ, όπως επίσης του WNBA, της G-League και της NBA 2K League.

Περισσότερες λεπτομέρειες της συμφωνίας θα γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα.

Η Ντέβι Μαχαντέβια, αρμόδια για τον αθλητικό προγραμματισμό του facebook ανέφερε, «Το ΝΒΑ αντιπροσωπεύει μια από τις πιο ζωντανές αθλητικές οντότητες της πλατφόρμας μας. Και προσφέροντας αυτές τις περιλήψεις αγώνων, διοργανώνοντας μία εβδομαδιαία γιορτή, το πρωτάθλημα θα είναι σε θέση να αλληλεπιδράσει με τους φιλάθλους του. Είμαστε ευχαριστημένοι που το Facebook Watch είναι ένας χώρος όπου οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να συναντηθούν για να συζητήσουν τα τελευταία νέα σε καθένα από τα τέσσερα πρωταθλήματα NBA».

Ο αντιπρόεδρος των ψηφιακών μέσων στο NBA, Σαμ Φάρμπερ είπε ότι, «μέσω καινοτόμων εμπειριών, όπως αυτή του Facebook, οι φίλαθλοι του μπάσκετ σε όλο τον κόσμο μπορούν να αλληλεπιδρούν σε πραγματικό χρόνο. Και να μοιράζονται το πάθος τους για το παιχνίδι».

Πηγή: Gazzetta