συμμορία-με-τρεις-γυναίκες-λήστεψε-μο-497229
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 11.10.2018 | 13:15

Συμμορία με τρεις γυναίκες λήστεψε μοτοσικλετιστή στην Πάτρα

Σταμάτησε για λίγο τη μοτοσικλέτα του σε μια βοηθητική οδό της νέας εθνικής οδού Πατρών– Πύργου ένας 54χρονος, αλλά βρέθηκε ξαφνικά περικυκλωμένος από τρεις γυναίκες που όρμησαν κατά πάνω του σαν… Μαινάδες, τον έριξαν στο οδόστρωμα, τον ακινητοποίησαν και φώναξαν συνεργούς τους για να τον ληστέψουν!

Ο άτυχος μοτοσικλετιστής έφαγε πολύ… ξύλο ώσπου η θηλυκή συμμορία να καταφέρει να αρπάξει από την τσέπη του τα 1.200 ευρώ που είχε μαζί του! Μετά τη ληστεία, οι δράστιδες και ο άνδρας συνεργός τους μπήκαν σε ένα αυτοκίνητο όπου τους περίμενε ένας ακόμη άνδρας και έσπευσαν να εξαφανιστούν, ενώ το θύμα καλούσε από το κινητό του την Αστυνομία δίνοντας τις περιγραφές τους και τα στοιχεία κυκλοφορίας του οχήματος.

Η ληστεία έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στον Πύργο, αλλά η εξαμελής συμμορία εντοπίστηκε το απόγευμα της επόμενης ημέρας στην Πάτρα από αστυνομικούς της Ασφαλείας.

Οι τέσσερις γυναίκες ηλικίας 31, 18, 17 και 16 και οι δυο άνδρες 26 και 24 χρόνων συνελήφθησαν και στην κατοχή τους βρέθηκαν 210 ευρώ και μια χρυσή λίρα Αγγλίας. Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας που τους άσκησε δίωξη για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος.

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες επιθέσεις, αλλά και για να εντοπιστούν τα υπόλοιπα χρήματα που άρπαξαν από τον 54χρονο.