survivor-ο-5ος-υποψήφιος-και-το-φαβορί-για-αποχ-1131098
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.03.2023 | 10:30

Survivor: Ο 5ος υποψήφιος και το φαβορί για αποχώρηση

Το Survivor All Star είναι ξεκάθαρα το παιχνίδι των ανατροπών. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν αντί για τέσσερις υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση θα έχουμε πέντε καθώς χθες είδαμε να υπάρχει ισοβαθμία στο Συμβούλιο του Νησιού.

Το βράδυ της Δευτέρας, Κόκκινοι και Μπλε αγωνίστηκαν για τη δεύτερη ασυλία, προκειμένου να μην βρεθούν στον τάκο και αναγκαστούν να ψηφίσουν κάποιο συμπαίκτη τους. Για ακόμα μια μέρα όμως τα πράγματα ήταν σκούρα για τους Μαχητές… οι οποίοι δεν κατάφεραν να φέρουν τη νίκη και έτσι οδηγήθηκαν σε ένα ακόμα Συμβούλιο του Νησιού.

Η ανατροπή ήρθε λοιπόν στη ψηφοφορία όπου προέκυψε ισοψηφία μεταξύ των παικτών και έτσι στον τάκο δεν βρέθηκαν δύο αλλά τρεις υποψήφιοι. Ο Πάνος Κωνσταντινίδης είναι ο παίκτης που ακολούθησε στην ψηφοφορία του κοινού τον Γιώργο Ασημακόπουλο, άρα και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση. Ισοψηφία προέκυψε ωστόσο ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Τζο Μαριδάκη, οι οποίοι συγκέντρωσαν ίδιο αριθμό ψήφων από τους συμπαίκτες τους και είναι οι επόμενοι δύο παίκτες υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Survivor Spoiler (14/03): Η ομάδα που κερδίζει και ο πέμπτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Διάσημοι και Μαχητές πέφτουν για ακόμα μια ημέρα στον στίβο μάχης για την τρίτη και τελευταία ασυλία της εβδομάδας.

Δυστυχώς οι Μπλε για ακόμα μια φορά δεν καταφέρνουν να βρουν τον τρόπο να φέρουν νίκη και έτσι χάνουν από τους Κόκκινους και οδηγούνται για τρίτη φορά μέσα σε 3 μέρες στο Συμβούλιο του Νησιού για να ψηφίσουν τον τελευταίο παίκτη προς αποχώρηση.

Η Μελίνα Μεταξά είναι η παίκτρια που παίρνει τις περισσότερες ψήφους από τους συμπαίκτες της και οδηγείται στον «τάκο».

Υποψήφιοι για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα είναι λοιπόν:

Γιώργος Ασημακόπουλος

Πάνος Κωνσταντινίδης

Κωνσταντίνος Βασάλος

Τζο Μαριδάκη

Μελίνα Μεταξά

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει δείξει ότι έχει το κοινό του, που το στηρίζει και έτσι φαίνεται να μην κινδυνεύει να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο. Το ίδιο αγαπητός είναι και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, τον οποίο λατρεύει πολύς κόσμος που παρακολουθεί το παιχνίδι επιβίωσης.

Από ότι φαίνεται η «καμπάνα κρούει» για τη Τζο Μαριδάκη, η οποία σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις είναι η παίκτρια που θα χαιρετήσει και θα ετοιμάσει τις βαλίτσες επιστροφής για Ελλάδα.