survivor-η-ομάδα-που-κερδίζει-και-οι-4-υποψήφιο-1131180
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.03.2023 | 12:00

Survivor: Η ομάδα που κερδίζει και οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Με κόντρες και εντάσεις ξεκίνησε η νέα εβδομάδα του Survivor All Star για την μπλε ομάδα όπως είδαμε.

Στο στίβο μάχης το παιχνίδι εξελίχθηκε για γερά νεύρα. Η ομάδα που επικράτησε τα ταυτόχρονα κέρδισε την ασυλία ήταν η Κόκκινη με σκορ 10-9. Έτσι η Μπλε ομάδα οδηγήθηκε στο Συμβούλιο του Νησιού και ψήφισε για ακόμα μια φορά τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Μόλις ανακοινώθηκε πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star για αυτή την εβδομάδα, εκείνος εξερράγη. «Πήρα τώρα μια απόφαση! Θέλω να αποχωρήσω, πραγματικά! Θέλω να πάω πίσω στην Ελλάδα γιατί δεν μπορώ να είμαι εδώ πέρα σε αυτή την παράσταση! Παιδιά, φεύγω! Δεν κάθομαι με τίποτα σε αυτό το παιχνίδι. Δεν με ενδιαφέρει και δεν θέλω να κάτσω».

Survivor Spoiler (13/03): Ανατροπή με τη σημερινή ψηφοφορία

Κόκκινοι και Μπλε αγωνίζονται για τη δεύτερη ασυλία, προκειμένου να μην βρεθούν στον τάκο και αναγκαστούν να ψηφίσουν κάποιο συμπαίκτη τους.

Για ακόμα μια μέρα όμως τα πράγματα είναι σκούρα για τους Μαχητές… οι οποίοι δεν καταφέρνουν να φέρουν τη νίκη και έτσι οδηγούνται σε ένα ακόμα Συμβούλιο του Νησιού.

Η ανατροπή θα έρθει λοιπόν στη ψηφοφορία όπου θα προκύψει ισοψηφία μεταξύ των παικτών και έτσι στον τάκο δεν θα βρεθούν δύο αλλά τρεις υποψήφιοι.

Ο Πάνος Κωνσταντινίδης είναι ο παίκτης που θα ακολουθήσει στην ψηφοφορία του κοινού τον Γιώργο Ασημακόπουλο, άρα και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ισοψηφία θα προκύψει ωστόσο ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Τζο Μαριδάκη, οι οποίοι συγκεντρώνουν ίδιο αριθμό ψήφων από τους συμπαίκτες τους και είναι οι επόμενοι δύο παίκτες υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Έτσι λοιπόν αυτή την εβδομάδα δεν θα έχουμε 4 αλλά 5 υποψήφιους προς αποχώρηση.