σοκ-η-εμφάνιση-της-ιωάννας-παλιοσπύρο-941570
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 15.09.2021 | 09:36

ΣΟΚ: Η εμφάνιση της Ιωάννας Παλιοσπύρου στη δίκη με το βιτριόλι (φωτο)

Η εικόνα της νεαρής Ιωάννας που έπεσε θύμα της 37χρονης που της έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο και το σώμα ήταν συγκλονιστική, προσερχόμενη στη δίκη.

Υποβασταζόταν από τους δικηγόρους της, φαινόταν πως δεν μπορούσε να περπατήσει εύκολα. Όμως παρά τις “συμβουλές” να μην βρεθεί στη δίκη, εκείνη, αποφάσισε να αντιμετωπίσει εκτός από τους φόβους της και τη γυναίκα που της άλλαξε για πάντα τη ζωή.

«Θέλω να σταθώ απέναντι της, να με κοιτάξει στα μάτια όπως την στιγμή που μου έριξε το βιτριόλι και να μου εξηγήσει τι της έκανα». Με αυτή τη φράση η 35χρονη, σήμερα, Ιωάννα Παλιοσπύρου, θύμα της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα, εξήγησε την ανάγκη της να είναι παρούσα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο όπου αρχίζει η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση.

Λίγα λεπτά πριν από την προγραμματισμένη έναρξη της δίκης, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, το θύμα της επίθεσης με το βιτριόλι, έφτασε στα δικαστήρια. Φορούσε ειδική λευκή μάσκα στο πρόσωπό της, λευκό καπέλο και ειδικούς επιδέσμους στα χέρια της. Περπάτησε, από το αυτοκίνητο έως το δικαστήριο, με πολύ μεγάλη δυσκολία, πολύ αργά και με τη βοήθεια των δικηγόρων της.

Η Ιωάννα δεν είπε κάτι στους δημοσιογράφους κατά την άφιξή της στο δικαστήριο, αλλά έμοιαζε να έχει σοκαριστεί από το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος της κατηγορούμενης Σάκης Κεχαγιόγλου την προσέγγισε για να της μιλήσει. Ο κ. Κεχαγιόγλου εξέφρασε τη συμπόνια του στο θύμα στην Ιωάννα, ζητώντας της να να μην τον παρεξηγήσει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, καθώς θα κάνει απλώς τη δουλειά του, ως υπερισπιστής της κατηγρουμένης.