σκύλος-επιτέθηκε-σε-παιδί-στη-εύβοια-1182058
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 21.05.2023 | 16:59

Σκύλος επιτέθηκε σε παιδί στη Εύβοια – Στο αυτόφωρο ο πατέρας του ανήλικου

Πανικός επικράτησε βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία των Ψαχνών στην Εύβοια με ένα ανήλικο παιδί να δέχεται επίθεση από αδέσποτο σκύλο και έναν πατέρα να καταλήγει στο αυτόφωρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ, το αδέσποτο ζώο περιφερόταν στην κεντρική πλατεία, όταν πήγε και επιτέθηκε σε ένα παιδάκι το οποίο έπαιζε με συνομήλικούς του, ένας άνδρας ο οποίος βρισκόταν στο ίδιο σημείο έτρεξε άμεσα να απομακρύνει τον σκύλο ώστε να προστατέψει το παιδί.

Ανήλικοι μαθητές λυκείου, θεωρώντας ότι ο άνδρας χτύπησε το ζώο κάλεσαν την αστυνομία ενώ στο σημείο προκλήθηκε ένταση μεταξύ τους.

Αστυνομικοί του ΑΤ Διρφύων Μεσσαπίων έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον άνδρας τον οποίο και οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα, συνοδεία των ανηλίκων οι οποίοι προχώρησαν σε μήνυση εναντίον του καταθέτοντας ότι το χτύπησε.

Ο άνδρας κρατήθηκε στα πλαίσια του αυτοφώρου ενώ αφέθηκε λίγο αργότερα μετά από προφορική εντολή εισαγγελέα.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι λίγο νωρίτερα από το περιστατικό μαθητές έπαιζαν με laser στο σημείο ρίχνοντας πάνω στο εν λόγω σκυλί με αποτέλεσμα εκείνο να πανικοβληθεί και να ακολουθήσει το περιστατικό.