θεσσαλονίκη-ακόμη-και-οι-τουρίστες-τη-1046904
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 21.05.2023 | 14:25

Θεσσαλονίκη: Ακόμη και οι τουρίστες της κρουαζιέρας… σε εκλογικούς ρυθμούς!

Η Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα κινείται σε εκλογικούς ρυθμούς, με αποκορύφωμα την σημερινή ημέρα, την στιγμή που στην συμπρωτεύουσα καταφθάνουν εκατοντάδες τουρίστες από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγη ώρα, «έδεσε» στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το κρουαζιερόπλοιο Celestial Crystal με τους περισσότερους τουρίστες να μην γνωρίζουν πως σήμερα είναι η ώρα της κάλπης για τους Έλληνες, με το γεγονός να τους προκαλεί εντύπωση, αλλά και περιέργεια να ζήσουν αυτή την ιδιαίτερη εμπειρία και να αποθανατίσουν στιγμές, σύμφωνα με το thesstoday.gr.

«Γνωρίζαμε ότι γίνονται εκλογές, απλά δεν ήμασταν σίγουροι ότι είναι σήμερα. Ας νικήσει ο καλύτερος!» ανέφεραν κάποιοι Αμερικανοί επιβάτες στο ThessToday.gr, με τους ίδιους να ρωτάνε ποια είναι τα κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης ώστε να «μπουν» και οι ίδιοι στο κλίμα των εκλογών αλλά και να απολαύσουν την βόλτα τους.

Ακόμη, στο κρουαζιερόπλοιο επέβαιναν και κάποιοι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι είπαν ότι πάρα το γεγονός ότι επέστρεψαν μόλις πριν από λίγο, θα πάνε τρέχοντας να ψηφίσουν, παρόλο που ο καιρός δεν βοηθάει.