Ποιο πρόβλημα εντοπίστηκε στην απάντληση του δεξαμενόπλοιου

Κίνδυνος να σταματήσει η απάντληση των καυσίμων από το βυθισμένο δεξαμενόπλοιο «Αγία Ζώνη ΙΙ» στον Σαρωνικό προέκυψε σήμερα.

Αιτία ότι λήγει η προθεσμία ισχύος των πιστοποιητικών αξιοπλοΐας του πλοίου, το οποίο έχει αναλάβει την απάντληση των καυσίμων απο το ημιβυθισμένο δεξαμενόπλοιο.

Ο πλοιοκτήτης του «Αγία Ζώνη ΙΙ», ζήτησε να δοθεί παράταση κατά το πρότυπο του δικού του πλοίου, όμως αυτό δεν έγινε δεκτό, λόγω των και σαφών εντολών του Αλέξη Τσίπρα, μετά το «ξήλωμα» της αρμόδιας ως σήμερα υπηρεσίας στο Υπουργείο Ναυτιλίας.

Μετά απο αυτήν την απάντηση, ο ίδιος είπε ότι δεν μπορεί να βρει πλοίο που να συνεχίσει την απάντληση του καυσίμου απο τις δεξαμενενές του «Αγία Ζώνη ΙΙ», νωρίτερα από την Πέμπτη.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα πρέπει να σταματήσει η απάντληση αύριο και να συνεχιστεί το νωρίτερο την Πέμπτη ή να βρεθεί άμεσα νέο πλοίο.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΡΥΠΑΝΣΗ, ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΔΕΞΑΜΕΝΟΠΛΟΙΟ, ΑΠΑΝΤΛΗΣΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!