πισπιρίγκου-το-καραμανδάνειο-διαψεύ-993359
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.04.2022 | 14:35

Πισπιρίγκου: Το Καραμανδάνειο διαψεύδει το τηλεφώνημα Πελετίδη για να «προσέχουν τη Τζωρτζίνα»

Διαψεύδει τη διοίκηση του Καραμανδανείου ότι υπήρξε τηλεφώνημα από την πλευρά του Δήμου Πατρέων, και συγκεκριμένα από το Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, μετά από μεσολάβηση της οικογένειας Πισπιρίγκου προκειμένου να δοθεί προσοχή στη νοσηλεία της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με όσα είχε υποστηρίξει η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, ο πατέρας της, ο οποίος εργάζεται στο Δήμο, απευθύνθηκε στο δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, ο οποίος επικοινώνησε με το νοσοκομείο, σύμφωνα με τα λεγόμενά της προκειμένου να «δώσουν προσοχή στο παιδί».

Ωστόσο σε επικοινωνία που είχε το thebest,gr με τη διοίκηση του νοσοκομείου, αυτό διαψεύστηκε κατηγορηματικά. «Δεν έγινε ποτέ αυτό το τηλεφώνημα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο διοικητής του νοσοκομείου Παύλος Αθανασόπουλος.

Πιο συγκεκριμένα, σε ηχητικό ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας η Ρούλα Πισπιρίγκου ακούγεται να λέει:

«Ώσπου πήγαμε να φύγουμε και έκανε μια κρίση με εμετό και την έκανε και πάλι λίγο. Βήχει και είναι σα να θέλει να κάνει εμετό και δεν κάνει. Θα την ψάξουν κι άλλο. Αυτοί (σσ: εννοούσε οι γιατροί) δεν ξέρουν τι ψάχνουνε, έρχονται και με κοιτάνε με το βλέμμα της αγελάδας. Γιατί δεν θα κάνουμε εξετάσεις; Τι θα κάνουμε τώρα; Και με κοιτάνε. Και τους λέω ρε κοιτάξτε… και το παιδί πάνιασε. Δεν δίνουν προσοχή. Και λέω κοίτα κακό που πάθαμε… Και τους λέω ”αυτό το παιδί θα αφήνατε να φύγει”; Τα χάσανε οι γιατροί. Πήρε ο πατέρας μου τον δήμαρχο και από εκεί πήραν τον διοικητή για να σταματήσουν τις μαλ***ες και να προσέξουν το παιδί» ακούγεται να λέει η Ρούλα Πισπιρίγκου».