πάτρα-σήμερα-η-κηδεία-του-22χρονου-ποδο-1120009
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 12.01.2023 | 09:58

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία του 22χρονου ποδοσφαιριστή

Σήμερα το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του 22χρονου ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Σκόνδρα, που κατέρρευσε το περασμένο Σάββατο, ενώ εργαζόταν στην επιχείρηση του πατέρα του, βυθίζοντας στον πένθος γνωστούς, συγγενείς και φίλους στην Πάτρα.

Η νεκρώσιμος ακολουθία, σύμφωνα με το pelop.gr, θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, στις Λυγιές.

Η οικογένεια του Δημήτρη Σκόνδρα αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά του. Έτσι η καρδιά του Δημήτρη χτυπάει πλέον σε 36χρονο ασθενή στο Ωνάσειο ενώ το ήπαρ και οι νεφροί μεταμοσχεύθηκαν στο Ιπποκράτειο.

Δίπλα στην οικογένεια του 22χρονου βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης και ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, Δημήτρης Μπάκος. Και οι δύο εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους και εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες για την απόφαση που πήραν μέσα από τη δική τους ανείπωτη τραγωδία, να δώσουν ελπίδα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

«Οι άνθρωποι αυτοί είναι αξιοθαύμαστοι και παράδειγμα για όλους εμάς που, μέσα στον πιο βαθύ πόνο τους, σκέφτηκαν τους συνανθρώπους τους που περιμένουν αυτά τα πολύτιμα δώρα ζωής» λέει ο κ. Μπάκος.