μου-τη-σπάει-που-η-βανδή-δεν-μου-μιλάει-1147151
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 07.03.2023 | 12:50

«Μου τη σπάει που η Βανδή δεν μου μιλάει» – Οργισμένος Μουρατίδης

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Νίκος Μουρατίδης είπε ότι αν γίνει Fame Story θα ήθελε να συμμετέχει.

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε ο Νίκος Μουρατίδης, όπου μίλησε για την τηλεόραση, τους τραγουδιστές και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Fame Story αν του γίνει πρόταση.

Όπως είπε ο κ. Μουρατίδης στη ζωή του σιχαίνεται την καψούρα, αλλά θέλει τη συντροφικότητα κάθε είδους, ενώ αποκάλυψε ότι είναι σε σχέση.

Για το Fame Story και την επιστροφή του στην τηλεόραση είπε ότι αν του γίνει πρόταση, θα ήθελε να συμμετέχει γιατί το όνομά του είναι συνδεδεμένο με το ριάλιτι.

Σχετικά με τους τραγουδιστές, αναφέρθηκε στη Δέσποινα Βανδή, αρχικά, και τόνισε ότι χάρη σε εκείνος έγινε σταρ.

«Την πήρα από 4ο όνομα και την έκανα πρωταγωνίστρια δίπλα στον Μαζωνάκη. Δεν μου μιλάει, που την έκανα σταρ. Δεν είμαι φαν, δεν μου αρέσουν τα τραγούδια της ούτε ο τρόπος που τραγουδάει η Βανδή, μια ζωή φώναζε και τσίριζε», ανέφερε.

Και προσέθεσε: «Για πάρα πολλά χρόνια δεν έβρισκε δουλειά. Πήγαινε σε συναυλίες και δεν πατούσε ψυχή.»

Όσο για τον Σάκη Ρουβά, είπε ότι έκανε το λάθος και δεν μεγάλωσε μαζί με το κοινό. Τραγουδάει τα ίδια με όταν ήταν 20 και χοροπηδάει. «Πόσα χρόνια έχει να κάνει επιτυχία;», είπε.

Τέλος, για τη φήμη ότι είχε γιο ανέφερε: «Δεν έχω γιο, ψέματα έλεγα για να κάνω αλαλούμ.»




Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.