μάρθα-καραγιάννη-ράγισαν-καρδιές-στο-1073157
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.09.2022 | 14:48

Μάρθα Καραγιάννη: Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο

Το τελευταίο αντίο στην ηθοποιό Μάρθα Καραγιάννη είπαν το μεσημέρι της Τετάρτης φίλοι και καλλιτέχνες και συνεργάτες. Η κηδεία της πραγματοποιήθηκε στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών ενώ η σορός θα μεταφερθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας προκειμένου να αποτεφρωθεί σύμφωνα με την δική της επιθυμία.

Μάρθα Καραγιάννη: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη ηθοποιό-2

Παρόντες μεταξύ άλλων στην τελετή ήταν ο ψυχίατρος και πολύ καλός της φίλος Δημήτρης Σούρας, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Σωζώ Σαπουντζάκη καθώς και ο πρώην ποδοσφαιριστής Βασίλης Κωνσταντίνου ο οποίος μοιράστηκε με την Μάρθα Καραγιάννη 12 χρόνια της ζωής του.

Μάρθα Καραγιάννη: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη ηθοποιό-3

«Και τι δεν έχω να θυμάμαι. Κάναμε όνειρα. Όνειρα μαζί. Καθόμασταν, τρώγαμε και ονειρευόμασταν. Με γέλασε όμως. Με γέλασε όμως γιατί έφυγε μόνη» είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη εμφανώς συγκινημένη.

Μάρθα Καραγιάννη: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη ηθοποιό-1

Στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών για την νεκρώσιμη ακολουθία βρέθηκαν πολλοί άνθρωποι – συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι – που θέλησαν να αποχαιρετήσουν την Μάρθα Καραγιάννη. Ανάμεσα τους, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, ο Παναγιώτης Πετράκης, η Μαρία Κορινθίου, ο Γιάννης Αϊβάζης, ο Μάκης Δελαπόρτας, η Άννα Φόνσου, ο Φώτης Μεταξόπουλος, ο Δημήτρης Παπάζογλου, ο Σπύρος Μπιμπίλιας,ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Μεταξύ αυτών που έστειλαν στεφάνια ήταν η Ζωζώ Σαπουντζάκη, Δημήτρης-Ελένη-Νίκη Σούρα, Μαίρη Χρονοπούλου, Κάτια Δανδουλάκη, Όμιλος Αντέννα, Βαγγέλης Βουλγαρίδης, Μίμης και Λουκίλα Πλέσσα, Θεοδώρα Βουτσά, Γιάννης Μπουρνέλης, Τμήμα και Τομέας Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ.ά.