Και δεύτερη «τρύπα» εντοπίστηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
29
Ιούλιος
Back

Και δεύτερη «τρύπα» εντοπίστηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Και δεύτερη τρύπα, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, η τρύπα βρίσκεται στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Γ’ Σεπτεμβρίου και εκτιμάται ότι έγινε είτε από αγωγό είτε από τα έργα για το Μετρό Θεσσαλονίκης ενώ όπως φαίνεται και παρακάτω στις φωτογραφίες του ThessToday.gr το βάθος της είναι μεγαλύτερο από τη τρύπα που παρατηρήσαν οι οδηγοί νωρίτερα στο ύψος της Καμάρας, κάτω από την οποία βρέθηκε πηγάδι τεσσάρων μέτρων χρονολογίας του 1900.

Στο σημείο έσπευσε αρχαιολόγος, ο οποίος με κάμερα που τοποθέτησε διαπίστωσε ότι δεν πρόκειται για «σκασμένο» αγωγό, αλλά για ένα πηγάδι που χρονολογείται το 1900, όταν η Θεσσαλονίκη ήταν υπό καθεστώς τουρκοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δήμος Θεσσαλονίκης με έξι κυβικά αμμοχάλικο κάλυψε την τρύπα αρχικά ενώ λίγο αργότερα τοποθετήθηκε μια μεταλλική πλάκα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα καλύψουν την τρύπα με πίσσα.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!