φλώρινα-είχε-και-smart-watch-ο-αλβανός-μεταφορέ-452046
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 28.02.2018 | 11:08

Φλώρινα: Είχε και smart watch ο Αλβανός μεταφορέας 105 κιλών χασίς

Εισαγωγή μεγάλου φορτίου ναρκωτικών με τη βοήθεια της… τεχνολογίας έκανε ένας νεαρός Αλβανός, ο οποίος εντοπίστηκε κατά την διάρκεια επιχείρησης των αστυνομικών στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας!

Το ηλεκτρονικό ρολόι τύπου smart watch με κάρτα SIM που φορούσε, έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης ακινητοποίησαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος αλλοδαπός και έκαναν έλεγχο στο εσωτερικό του, όπου βρήκαν στοιβαγμένους τέσσερις ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν 20 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 104 κιλών και 846 γραμμαρίων.

Ο νεαρός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς που άσκησε σε βάρος του δίωξη για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, ενώ κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο, 80 ευρώ, το κινητό και το smart watch για τα οποία ζητήθηκε άρση του απορρήτου επικοινωνιών.

Το νέο Coco Mademoiselle Intense διαθέτει στη βάση του νότες πορτοκαλιού και περγαμόντου, στην καρδιά του νότες ινδονησιακού πατσουλί, τριαντάφυλλου και γιασεμιού. Ο Polge συνδύασε την υψηλότερη αυτή αναλογία φύλλων πατσουλί με άρωμα φασολιού Τόνκα (είδος μπαχαριού) και βανίλια Μαδαγασκάρης.