διόνυσος-αυτός-είναι-ο-δράστης-της-δολ-727780
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.01.2020 | 13:41

Διόνυσος: Αυτός είναι ο δράστης της δολοφονίας του δημοτικού υπαλλήλου

Ο 77χρονος Μιχάλης Κόκκαλης, κάτοικος Αγίου Στεφάνου, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ανάμεσα τους και ψυχολογικά, είναι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr, ο δράστης της δολοφονίας του 55χρονου πρoϊσταμένου της υπηρεσίας ύδρευσης του δήμου Διονύσου, Παναγιώτη Αγγελίδη. Ο δράστης αφού έφτασε στο αμαξοστάσιο του δήμου Διονύσου που βρισκόταν σχετικά κοντά στο σπίτι του με το ΙΧ αυτοκίνητό του, λίγο μετά τις 7 το πρωί και περίμενε να αποχωρήσουν όλοι οι υπάλληλοι της υπηρεσίας Ύδρευσης για να τις δουλειές τους. Στη συνέχεια μπήκε μέσα στο μικρό σπιτάκι με την πράσινη σκεπή που στεγάζεται η υπηρεσία ύδρευσης με την καραμπίνα κρυμμένη στο μπουφάν του και αφού ζήτησε από τον μοναδικό υπάλληλο που είχε παραμείνει στο χώρο να μιλήσει μόνος του με τον προϊστάμενό του λέγοντας του ότι είχε καρκίνο στον πνεύμονα, τον πυροβόλησε τρεις φορές στο κεφάλι. Στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε από το σημείο με κατεύθυνση προς το σπίτι του, όπου λίγη ώρα αργότερα τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί.

Αυτό που κάνει την τραγωδία ακόμη μεγαλύτερη είναι το γεγονός ότι, όπως αναφέρει και ο δήμος Διονύσου στην ανακοίνωσή του, η δολοφονική επίθεση έγινε ««δι ασήμαντον αφορμή». Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, ο θύτης θεωρούσε ότι υπήρχε διαρροή στο Δίκτυο Ύδρευσης κοντά στο σπίτι του με ευθύνη του δήμου Διονύσου, με αποτέλεσμα οι λογαριασμοί του νερού να έχουν φτάσει στα ύψη αλλά και να θεωρεί ότι το σπίτι του θα πάθει καθίζηση. Γεγονός το οποίο, όπως έγραψε κατ’ αποκλειστικότητα η aftodioikisi.gr, τον είχε φέρει στο πρόσφατο παρελθόν σε αντιπαράθεση με το θύμα. Ωστόσο, από τις έρευνες της υπηρεσίας προέκυψε ότι το πρόβλημα αφορούσε την οικία του θύτη και όχι τον δήμο.

Να σημειωθεί ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Μιχάλης Κόκκαλης είχε απειλήσει με όπλο συμπολίτη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από τρία χρόνια είχε απειλήσει με όπλο συγγενή του για την διάνοιξη ενός δρόμου στην περιοχή.