Δήμος Διονύσου: Επιβεβαιώνει ρεπορτάζ aftodioikisi.gr -Ποιο ήταν το θύμα & γιατί πυροβολήθηκε

Στην πλήρη επιβεβαίωση της aftodioikisi.gr τόσο όσο προς τις συνθήκες του εγκλήματος, όσο και στο όνομα του θύματος στο πρωτοφανές περιστατικό που έγινε σήμερα το πρωί, προχώρησε ο δήμος Διονύσου, με επίσημη ανακοίνωση του.

Συγκεκριμένα η δημοτική αρχή αναφέρει ότι την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Δευτέρας 27 Ιανουαρίου 2020 στο Αμαξοστάσιο του Δήμου Διονύσου ο Προϊστάμενος Ύδρευσης Παναγιώτης Αγγελίδης, μετά από απρόκλητη δολοφονική επίθεση «δι ασήμαντον αφορμή» από άτομο που τον εκτέλεσε εξ’επαφής με πιστόλι, με τρεις σφαίρες.

«Οι 3 σφαίρες κατά του Παναγιώτη Αγγελίδη αποτελούν βαρύτατο πλήγμα κατά ολόκληρου του Δήμου Διονύσου, της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και της δημοκρατίας μας συνολικά. Θέλω να εκφράσω τον αποτροπιασμό και τη βαθύτατη θλίψη μου για αυτό το πρωτόγνωρο τραγικό συμβάν. Θέλω ακόμη να μεταφέρω τα θερμά μου Συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, τόσο από πλευράς της διοίκησης του Δήμου και των δημοτικών συμβούλων όλων των παρατάξεων όσο και των εργαζομένων μας. Η στήριξή μας προς την οικογένεια του εκλιπόντος είναι δεδομένη» δήλωσε ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης.

Ο Δήμος Διονύσου, με ανακοίνωση του, ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου όλες οι υπηρεσίες του (κεντρικό Δημαρχείο, περιφερειακές υπηρεσίες και Δημοτικές Κοινότητες) θα παραμείνουν κλειστές ενώ δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια της τοπικής δημοτικής συγκοινωνίας.

Θα υπάρξει μέσα στην ημέρα νεότερη ανακοίνωση για τη λειτουργία του Δήμου Διονύσου τις επόμενες ημέρες καθώς και την ημέρα κηδείας του εκλιπόντος Παναγιώτη Αγγελίδη, η οποία θα πραγματοποιηθεί με δαπάνη του Δήμου Διονύσου.

Υπενθυμίζουμε όπως έγραψε αποκλειστικά η aftodioikisi.gr στις 7.30 το πρωί ένας πολίτης προσήλθε στο χώρο του αμαξοστασίου του Δήμου Διονυσου, όπου εργαζόταν δημοτικός υπάλληλος, υπεύθυνος για τα δίκτυα νερού στην περιοχή (προϊστάμενος ύδρευσης) τονπυροβόλησε τρεις φορές με όπλο στο κεφάλι.

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ τους, υπήρχε προηγούμενη διένεξη για το θέμα του δικτύου νερού, καθώς ο δράστης υποστήριζε ότι υπήρχε διαρροή νερού στο σπίτι του, γεγονός το οποίο αρνιόταν το θύμα.

Ο δράστης είναι ο 77χρονος Μ.Κ. και το θύμα ο 55χρονος Π.Α. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο δράστης που συνελήφθη μετά από αναζητήσεις της Αστυνομίας, καθώς αμέσως μετά και το φονικό έφυγε από το σημείο, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία δημοτικού υπαλλήλου-Τριήμερο πένθος στο Δ. Διονύσου

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ, DEPTA, PROTEINOMENA, ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ.


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!