διέρρηξαν-κοσμηματοπωλείο-και-άρπαξ-1156011
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 26.03.2023 | 11:28

Διέρρηξαν κοσμηματοπωλείο και άρπαξαν τιμαλφή στο Αγρίνιο

Το οπτικό υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες κοντινών επιχειρήσεων εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, στην προσπάθειά τους να εξιχνιάσουν την διάρρηξη που αποκαλύφθηκε σε ένα κοσμηματοπωλείο στο Αγρίνιο και δη στο κέντρο του, το οποίο ήταν κλειστό επί τρεις ημέρες.

Οι δράστες διέρρηξαν το κοσμηματοπωλείο στο διάστημα από την περασμένη Τρίτη ως τα ξημερώματα της Παρασκευής, που η 70χρονη ιδιοκτήτρια απουσίαζε. Όταν άνοιξε το κατάστημα, το πρωί της Παρασκευής, διαπίστωσε ότι το χρηματοκιβώτιο είχε παραβιαστεί και είχαν κάνει φτερά κοσμήματα παλιάς κατασκευής. Όπως είπε, μάλιστα, λόγω της παλαιότητας η αξία τους δεν μπορεί να εκτιμηθεί με ακρίβεια. Οι αστυνομικοί διενεργούν έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών και των κλοπιμαίων και σχημάτισαν δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή σε βάρος αγνώστων.

Άρπαξαν ελαιόλαδο και τρόφιμα

Τα τρόφιμα και 30 κιλά ελαιολάδου που είχε αποθηκεύσει στην πυλωτή του στην Καλαμάτα ο ιδιοκτήτης, «γυάλισαν» σε δυο επιτήδειους οι οποίοι αναρριχήθηκαν στην περίφραξη και τα άρπαξαν. Όμως, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τους αντιλήφθηκε και ειδοποίησε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα οι άνδρες της Ασφαλείας που έφτασαν αμέσως να εντοπίσουν κρυμμένο σε ένα παρακείμενο αγρόκτημα έναν 40χρονο και να τον συλλάβουν, ενώ ο άγνωστος συνεργός του διέφυγε και αναζητείται.