Χωρίς ρεύμα λόγω συντήρησης η μισή Αργολίδα (βίντεο)

Όπως αναμενόταν, αφού είχε ανακοινωθεί, σήμερα Τρίτη 17 Απριλίου 2018 σε μεγάλο τμήμα της Αργολίδας είχαμε διακοπές στην ηλεκτροδότηση.

Αιτία για τις διακοπές αυτές ήταν επιβεβλημένες εργασίες που έπρεπε να γίνουν στον Υποσταθμό (150/20KV) ΑΡΓΟΣ-1 , στη Δαλαμανάρα Άργους.

Στις εργασίες αυτές συμπεριλαμβάνεται και ο καθαρισμός του Υποσταθμού από το χώμα και την λάσπη που έχουν συσσωρευτεί λόγω της μεταφοράς της σκόνης από την Αφρική κατά τις τελευταίες εβδομάδες.

Στο ωράριο της διακοπής ήταν από 08:00 έως 13:00 και αφορούσε τις περιοχές: AΡΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ –ΑΓ. ΚΥΡΙΑΚΗ-ΕΞΩΣΤΗΣ- ΤΣΕΛΟ-ΑΡΓΟΛΙΚΟ- ΛΥΓΟΥΡΙΟ- ΑΡΚΑΔΙΚΟ- ΔΗΜΑΙΝΑ – ΓΙΑΝΟΥΛΕΪΚΑ- Ν.ΤΙΡΥΝΘΑ- ΠΑΝΑΡΗΤΙ- ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΓ. ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ- Ν. ΡΟΙΝΟ-ΠΥΡΓΙΩΤΙΚΑ- ΓΚΑΤΖΙΑ- ΑΡΑΧΝΑΙΟ- ΛΥΚΟΤΡΟΥΠΙ -ΙΡΙΑ- ΔΡΕΠΑΝΟ- ΒΙΒΑΡΙ- ΚΑΝΤΙΑ- ΚΑΡΝΑΖΕΙΚΑ- ΑΣΙΝΗ-ΤΟΛΟ- ΛΕΥΚΑΚΙΑ- ΠΛΑΚΑ ΔΡΕΠΑΝΟΥ- ΚΟΥΡΤΑΚΙ- ΠΥΡΓΕΛΑ- ΔΑΛΑΜΑΝΑΡΑ- ΛΑΛΟΥΚΑ- ΑΓ. ΤΡΙΑΔΑ- ΠΑΝΑΡΗΤΙ- ΠΟΥΛΑΚΙΔΑ- ΑΝΥΦΙ-ΜΑΝΕΣΙ- ΔΕΝΔΡΑ- ΑΜΑΡΙΑΝΟΣ- ΗΡΑΙΟ. Διακοπές πάντως υπήρξαν και σε άλλες περιοχές, όπως ολιγόλεπτες στην πόλη του Ναυπλίου και στην Νέα Κίο.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΡΕΥΜΑ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΑΡΓΟΛΙΔΑ, ΧΩΡΙΣ, VIDEO


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!