στο-άργος-βρέθηκε-το-αυτοκίνητο-32χρονο-387194
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.04.2018 | 09:30

Στο Άργος βρέθηκε το αυτοκίνητο 32χρονου που εξαφανίστηκε από τη Ναύπακτο (βίντεο)

Κορυφώνεται η αγωνία για την οικογένεια και τους φίλους του 32χρονου από τη Ναύπακτο, Θάνου Ακριβού, ο οποίος αγνοείται από το πρωί της περασμένης Πέμπτης.

Το αυτοκίνητό του 32χρονου βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή Πανόραμα στο Άργος. Ένα στοιχείο που περιπλέκει τις έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού άνδρα, αφορά σε ένα μυστήριο αυτοκίνητο, που προσέγγισε το μαύρο ΙΧ του εξαφανισμένου Θάνου.

Σύμφωνα λοιπόν με κατάθεση κατοίκου της περιοχής στην Aσφάλεια, την Πέμπτη το βράδυ, ένα δεύτερο αυτοκίνητο -ίδιας μάρκας με του 32χρονου- είχε σταθμεύσει μπροστά από αυτό του Θάνου, «μούρη με μούρη».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μάρτυρες από την περιοχή του Άργους δήλωσαν πως είδαν τον Θάνο Ακριβό την Παρασκευή. Κανείς όμως από το Σάββατο και μετά.

Άνδρες από την 1η ΕΜΑΚ με ειδικό σκύλο και σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική αναζητούν στην ευρύτερη περιοχή του Άργους οποιοδήποτε στοιχείο για τον 32χρονο με καταγωγή από την Ναύπακτο.

Στην περιοχή βρίσκονται και οι γονείς του νεαρού οι οποίοι αγωνιούν για το παιδί τους και περιμένουν οποιοδήποτε σημάδι ζωής.

Μαρτυρία μιας γυναίκας δείχνει πως υπάρχουν πιθανότητες να βρίσκεται στην περιοχή των Σταθέικων, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται εντατικά.

Πηγή: npress.gr, nafpaktianews