αυτός-είναι-ο-δράστης-της-δολοφονίας-σ-550986
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 01.11.2018 | 21:07

Αυτός είναι ο δράστης της δολοφονίας στη Βούλα -Τον «εντόπισαν» οι κάμερες

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι κάμερες κλειστού κυκλώματος κατέγραψαν τον εκτελεστή του 46χρονου επιχειρηματία, Γιάννη Μακρή στη Βούλα.

Σύμφωνα με τον Alpha πρόκειται για έναν άνδρας, ύψους περίπου 1,70 ο οποίος φορούσε σκούρα ρούχα. Οι κάμερες τον κατέγραψαν να προσπαθεί να καλύψει το πρόσωπό του.

Ο άνδρας που παρακολουθούσε τον Γιάννη Μακρή, φαίνεται να πηγαίνει στο ΙΧ του θύματος, ένα smart, που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του, από πόρτα οδηγού.

Τον πυροβόλησε 6 φορές από τις οποίες οι 4 σφαίρες βρήκαν το σώμα του επιχειρηματία ξαπλώνοντάς τον νεκρό. Ο εκτελεστής, διακρίνεται να φεύγει και πάλι πεζός από το σημείο. Ωστόσο, οι αρχές εξετάζουν προσεκτικά και άλλο υλικό από τις κάμερες, καθώς θεωρούν βέβαιο ότι υπήρχε και συνεργός του.

Κώστας Παναγιωτάκης

O Κώστας Παναγιωτάκης, πτυχιούχος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του ΕΚΠΑ, είναι δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, με εμπειρία άνω των 20 ετών στο αυτοδιοικητικό & πολιτικό ρεπορτάζ. Τα τελευταία χρόνια κατέχει θέσεις ευθύνης σε Μέσα τοπικής και πανελλαδικής εμβέλειας. http://www.linkedin.com/in/kostas-panagiotakis-45333141b