αυτός-είναι-ο-επιχειρηματίας-που-σκότ-409131
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 31.10.2018 | 21:55

Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που σκότωσαν στη Βούλα -Σύζυγος γνωστού μοντέλου

Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας και σύζυγος γνωστού μοντέλου, που μάλιστα αυτό τον καιρό έχει και τηλεοπτική παρουσία είναι το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης στο Πανόραμα Βούλας.

Ο 46χρονος δέχθηκε τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες στο θώρακα πιθανότατα από εννιάρι πιστόλι. Ο ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του, ένα smart, στην οδό Τροίας στο Πανόραμα Βούλας, όταν δέχθηκε τα φονικά πυρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα ήταν μέτοχος εταιρείας security και είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών στην Αυστραλία.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί, που ξεκίνησαν έρευνες επί τόπου για στοιχεία, καθώς και στην γύρω περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Μύκονο, πριν δύο χρόνια, και έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Μάλιστα, σε δηλώσεις της η εντυπωσιακή καλλονή είχε υποστηρίξει πως θα ήθελε τρίτο παιδί, αφού πρώτα μεγαλώσουν τα δύο που έχει.

Το μοντέλο με αρκετούς τίτλος ομορφιάς έχει διαγράψει λαμπρή καριέρα, δουλεύοντας σε Ελλάδα, Ιταλία, Ελβετία, Ισραήλ και Γερμανία.