Αναβάλλεται η κινητοποίηση αδιόριστων εκπαιδευτικών στην Αθήνα

  • Απο stergios
  • 6 Απριλίου 2019 - 11:54
  • Comments Off

Αναβάλλεται η σημερινή κινητοποίηση στο κέντρο της Αθήνας για την μητρότητα από το συντονιστικό όργανο των αναπληρωτών αδιόριστων εκπαιδευτικών. Το ραντεβού μετατίθεται για το επόμενο Σάββατο, στις 11 το πρωί.

Η ανακοίνωση του συντονιστικού έχει ως εξής:

«Με τον καιρό να είναι κόντρα.. αναβάλλουμε τη σημερινή κινητοποίηση για την μητρότητα στην Ερμού το Σάββατο 13/4. Γιατί το επόμενο Σάββατο η Ερμού θα γεμίσει με μητέρες και τα παιδιά τους, με χρώματα και κέφι, με τις φωνές και τα τραγούδια μας, με αποφασιστικότητα ότι το δίκιο είναι με το μέρος των εργαζόμενων και δηλώνουμε αταλάντευτα ότι θα δώσουμε τέλος στα παιχνίδια που παίζονται στην πλάτη μας! Θα παλέψουμε για ό,τι δικαιωματικά μας ανήκει. Συνεχίζουμε των αγώνα μας αποφασιστικά!

Δίνουμε ραντεβού το επόμενο Σάββατο, στις 11πμ στην Ερμού για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα όλων των εργαζομένων στη μητρότητα! Απαιτούμε, διεκδικούμε, κερδίζουμε! Με τους αγώνες μας θα νικήσουμε! Όλες/όλοι εκεί».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!