Θεοδωρικάκος: «Έκοψε» στο παρά πέντε αναγνώριση προϋπηρεσίας ΙΔΑΧ -Γκρίνια στη ΝΔ

Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή «έκοψε» ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος τμήμα κοινής τροπολογίας βουλευτών ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ στο ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ του υπουργείου Εσωτερικών: «Στρατηγική αναπτυξιακή προοπτική των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ρύθμιση ζητημάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών και άλλες διατάξεις», με την οποία, όπως είχε γράψει η aftodioikisi.gr, αναγνωριζόταν προϋπηρεσία ΙΔΑΧ σε νομικά πρόσωπα δήμων, εφόσον στην συνέχεια διορίστηκαν σε αυτούς.

Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοδωρικάκος, παρότι η τροπολογία υπογραφόταν από δύο πρώην δημάρχους της ΝΔ, τον εισηγητή της ΝΔ στο ν/σ Σάββα Χιονίδη (πρώην δήμαρχο Κατερίνης) και τον βουλευτή Διονύση Χατζηδάκη (πρώην δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου), αφαίρεσε το εδάφιο β της παρ. 2.

Αποτέλεσμα, όπως πληροφορείται η aftodioikisi.gr, να υπάρχει γκρίνια και όχι μόνο γι’ αυτό.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΔ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΔ, ΙΔΑΧ, ΕΚΟΨΕ, ΤΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ, PROTEINOMENA


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!